Notícies

LA PRÈVIA: C. NATACIÓ SABADELL

Campionat Nacional de lliga

C. NATACIÓ SABADELL – COVISA MANRESA

Dissabte 11 de maig. 18:00 (Horari unificat)  Pavelló Nord

Puntuar per guanyar: Les cabales són ben senzilles, amb això n’ha de tenir prou el Manresa per proclamar-se campió de lliga. El rival de dissabte però, tot i la seva classificació, no permet ni molt menys donar res per fet. Amb un ull també posat cap a comunitat valenciana, els manresans han de fer la seva feina per deixar-se d’altres marcadors.

Primer (i últim) match-ball del Covisa Manresa per guanyar aquesta lliga. Els manresans visitaran el Pavelló Nord per enfrentar-se al CN Sabadell, un equip des de ja fa jornades despenjat de qualsevol lluita a la classificació i amb poca cosa en joc. Els vallesans acabaran amb quasi tota probabilitat en 11ª posició.

El conjunt nedador compta amb 42 punts a la taula: 12 victòries, 6 empats i 11 derrotes. Bon registre golejador, 122 gols per 102 en contra.

A la seva pista, de 14 partits n’ha guanyat 8 i n’ha perdut tres (La Nucía, Montsant e Industrias) n’ha empatat tres més (Mataró, Hospi i Barceloneta) la resta tot victòries. Com a visitant ha caigut en 8 ocasions, la resta, 3 empats i 4 victòries.

Al partit d’anada, val a dir que va ser possiblement dels equips per no dir el que més bona impressió va donar i més va dificultar les coses als de Paco Cachinero, el matx però acabaria amb triomf local per 7-5

 

A L’ESPERA DE CONÈIXER EL RIVAL DEL PLAY-OFF

Si els manresans acaben en primera posició, tot apunta a que seria el FS Picassent el rival en aquesta 1ª eliminatòria. Els valencians reben a Les Corts sense res en joc ja per part del conjunt barceloní, els de taronja, això si estan obligats a guanyar. L’altre alternativa seria el Cerdanyola, únic equip que encara opta al 4t lloc. Per contra, si els nostres acabèssin la lliga en segón lloc, el Mataró seria el rival a batre.

El que si es segur, passi el que passi, es que el proper 18 de maig, els nostres jugaràn el primer partit del play-off fora de casa al tenir el partit de tornada a casa ja confirmat.

 

JORNADA 30 (Horari unificat – 18:00)

MATARÓ – MONTSANT

PICASSENT – LES CORTS

HOSPITALET – BARCELONETA

NATACIÓ SABADELL – MANRESA

CERDANYOLA – CALVIÀ

SPORT. LA NUCÍA – INDUSTRIAS B

CANET – ALMONACID

ESCOLA PIA – VALENCIA