Notícies

LA PRÈVIA: PLAY-OFF 1ª ELIM.

FS PICASSENT – COVISA MANRESA

Dissabte 18 de maig, 18:00, 1ª Eliminatòria del Play-off d’ascens, partit d’anada

 

Per tercera temporada consecutiva, el Covisa Manresa disputarà el play-off d’ascens a Segona Divisió desprès de tornar a classificar-se entre els 4 primers, aquesta any a més a més amb premi gros, el títol de lliga. El rival de dissabte serà el Picassent, els de la comunitat valenciana van certificar la seva sorprenent presència entre els quatre primers desprès de guanyar a la darrera jornada a Les Corts. Sorprenent no per el rendiment d’aquest conjunt, però si si tenim en compte què es un equip que la temporada passada va acabar a la part baixa de la lliga.

Els manresans han d’intentar sortir amb un bon resultat, sent conscients però que es trobaran un rival molt incòmode i que independentment del resultat, serà el partit de tornada el que dictarà la sentència definitiva. A la lliga regular, els de Cachinero han acabat amb 72 punts per 58 dels valencians, això però poca cosa vol dir en un context diferent com es el d’una eliminatòria a doble-partit. Els precedents entre els dos equips a la lliga regular s’han saldat amb un empat (3-3) a Picassent i una derrota, ara fa un mes (5-6) al Pujolet.

El conjunt taronja ha marcat 116 gols en total i n’ha encaixat 78. Els manresans en canvi n’han anotat 193 i n’han rebut 78. Per tant es veuran les cares l’equip més golejador del campionat contra el que menys n’ha encaixat.

La plantilla es troba en un bon estat físic de cara al partit, el míster podrà comptar a més amb la totalitat de la plantilla al poder disposar d’una convocatòria de fins a 14 jugadors.

A l’altra eliminatòria del grup 3, es citaran aquest dissabte al Maresme el Futsal Mataró i l’Sporting La Nucía.

 

Experiència i precedents als play-offs

La temporada 2017-18 va ser la primera en la que es va disputar el play-off, recordem que en aquell moment i fins el 2019, tant sols el primer classificat tenia dret a disputar-lo. Els manresans van acabar igualant, 5-5 al Pujolet contra el Colo Colo però a la tornada van cedir a terres aragoneses per 6-3.

Ja en la primera temporada “normal” post-covid, la 2021-22. Els manresans van acabar 4ts desprès d’un gran tram final de temporada, el format ja era de tres rondes però la 1ª eliminatòria era a partit únic i a camp contrari. Els bagencs van caure per 4-2 en un partit intens a Mataró, campió aquella temporada.

I ja la darrera campanya, primerament contra el Cerdanyola, la dura derrota al partit d’anada (5-1) i la posterior remuntada (6-0) a la tornada. A la segona ronda, els nostres tumbaren al Melistar Melilla (4-3) però amb la sensació d’haver pogut aconseguir més avantatge, que a la tornada va aconseguir, en un partit igualat, una exagerada victòria forjada al tram final (8-2)

 

1ª ELIMINATÒRIA EMPARELLAMENTS

 

ALBENSE FS – ADC LUGO

SD XOVE FS – STELLAE FS VALGA

LAUBURU IBARRA – TAUSTE FS

TAFA FS TAFALLA – OTXARTABE

CFS PICASSENT – COVISA MANRESA

MARLEX MATARÓ – SPORTING LA NUCIA

INTER MOVISTAR – CIUDAD DE MÓSTOLES

CDE COBISA – RIBAS FUTSAL

CD AVANZA JAEN – CFS PINATAR

EL POZO CIUDAD DE MURCIA – XEREZ FS

DOCTORAL FS – GRAN CANARIA

CD SALESIANOS TENERIFE- TENERIFE IBERIA TOSCAL