Notícies

LA CRÒNICA: CAMPIONS!

C. NATACIÓ SABADELL 1 – 7 COVISA MANRESA

Natació: Josep Maria, Pep Costa, Llamas, Alex, Luis; Escudero, Marc, Hermosel, Adrian i Adil

Manresa: Cella, Ambrós, Lavado, D. Lozano, Aaron; Mario Silva, Terri, Asis, Aleix, Uri, A. Lozano i Blasco

GOLS: 0-1 Terri min.15, 0-2 D. Lozano min.17, 1-2 Llamas min.18, 1-3 Asis min.29, 1-4 D. Lozano min.31, 1-5 Lavado min.35, 1-6 D. Lozano min.38, 1-7 Asis (d.p.) min.39

 

El Manresa FS no ha fallat a la cita i s’ha proclamat campió de lliga. Els manresans han acabat imposant la lògica del context i han acabat tombant al seu rival a la represa. És la tercera lliga a l’història del club i la segona a Segona B desprès de l’última aconseguida al 2018.

L’igualtat va regnar a la primera meitat, els nostres tenien la responsabilitat d’aconseguir la victòria i aquesta pressió potser es va veure reflectida en els primers compassos del partit, amb la sensació també de que era un partit on hi estava mancant intensitat per part dels dos equips, no va ser fins als 15′ de joc quan Terri i David Lozano destaparien a l’equip amb dos gols consecutius, el conjunt local però retallaria distàncies poc desprès per marxar al descans amb un ajustat 1-2.

A la represa, els dos equips van pujar el nivell d’intensitat i s’esperava que els de Cachinero mostrèssin una altra cara i poc a poc anèssin encarant el partit, així va ser.

Davant també d’un millor joc visitant, Asis aconseguia marcar el tercer aprofitant la superioritat numèrica en pista després de l’expulsió del jugador local Alex Lopez. Poc desprès, Aaron Lozano posava les coses molt de cara i feia exhaltar als nombrossos aficionats desplaçats a Sabadell amb el quart gol alhora que donava tranquil·litat.

El partit estava sota control i ja amb la certesa de quin seria el desenllaç final del partit, ja als últims compassos, Lavado, David Lozano i Asis de doble-penal acabarien portant el marcador fins l’1-7 definitiu.

Guanyar una lliga no es gens fàcil, 30 jornades, una temporada és molt llarga i hi poden haver-hi molts contratemps. Independentment de com acabi, valorem aquesta temporada com a tal. Això però no s’atura i d’aquí una setmana esperem poder explicar bones noticies des de Picassent, arrenca ja el play-off.

 

Emparellaments Play-offs partit d’anada

ALBENSE FS – ADC LUGO
SD XOVE FS – STELLAE FS VALGA
LAUBURU IBARRA – ACONTEBRO TAUSTE
TAFA FS – OTXARTABE
CFS PICASSENT – COVISA MANRESA
MARLEX MATARÓ – SPORTING LA NUCIA
INTER MOVISTAR – CIUDAD DE MÓSTOLES
CDE COVISA – RIBAS FUTSAL
CD AVANZA JAEN – CFS PINATAR
EL POZO CIUDAD DE MURCIA – XEREZ FS
DOCTORAL FS – GRAN CANARIA
CD SALESIANOS TENERIFE – TENERIFE IBERIA TOSCAL