Notícies

LA CRÒNICA: 1r partit del Playoff

FS PICASSENT 3 – 1 COVISA MANRESA

Picassent: Randy, Serra, Nacho, Samuel i Fays; Willner, Moreno, Samu, Gomez, Silla, Santos Andres, Santos

Manresa: Cella, Ambrós, Asis, David i Aaron Lozano; Terri, Aaron, Silva, Aleix, Uri, Ivan i Blasco

GOLS: 1-0 Santos min.8, 2-0 Samu min.38, 3-0 Walner min.40, 3-1 Asis min.40

 

Tot obert per la tornada: El Covisa Manresa ha caigut per un ajustat 3-1 a terres valencianes al partit d’anada de la 1ª eliminatòria del play-off d’ascens. El tercer gol local a 6 segons per acabar havia caigut com un gerro d’aigua freda, tot un cop mortal pels jugadors manresans. El darrer gol però d’Asis sobre la botzina pot acabar valent el seu pes en or, veurem.

Els dos períodes han estat similars. Potser el primer temps amb més alternances per part dels dos equips i el segón amb mes domini manresà. Pero quant davant la porteria contraria no hi ha efectivitat, passa el que ha passat avui, a diferència del conjunt local que s’ha mostrat més certer de cara a porta.

El Manresa ha sortit amb molta intensitat al partit i disposava de bones ocasions a l’inici del partit. El primer gol local arribaria mercès una acció individual sense oposició (1-0) Poc desprès, Ivan, Ambrós i Aaron estarien a punt de marcar per part bagenca. Els manresans controlaven més el joc mentre que els locals optaven més sovint per jugar en llarg i intentar aprofitar les nostres errades.

Amb aquest resultat es marxava al descans amb una mínima avantatge d’uns valencians que feien de l’estratègia a pilota aturada una bona arma.

A la represa, els nostres seguirien duent més la batuta del joc però els hi seguia faltant aquest punt d’encert davant un equip molt fort defensivament, no es casualitat que estiguem parlant de l’equip menys golejat de la categoria.

A manca de dos minuts per el final, Samu anotava el 2-0 amb un tret llunyà després de la sortida d’un córner. Ja dins del darrer minut i amb els manresans potser jugant amb més cor que cap, rebrien un cop dur amb el tercer gol desprès d’una passada llarga dels locals, Willner guanyava l’esquena a la defensa manresana i marcava el tercer quan només restaven 6 segons per la finalització.

Sobre la botzina i de forma inesperada, Asis aconseguia enviar la pilota al fons de la gàbia, un gol que pot valdre el seu pes en or amb un xut proper a la portèria desprès de la sortida d’un corner.

Tot obert per la tornada, dissabte (19:00) els nostres hauran de guanyar, com a mínim per dos gols de diferència per dur l’eliminatòria al temps extra.