Notícies

COMUNICAT EN RELACIÓ AL DESPLAÇAMENT A PICASSENT

Davant l’interès que ens arriba d’una part de socis abonats i simpatitzants per desplaçar-se a Picassent, ens veiem obligats a comunicar que des del club no es pot organitzar cap servei de bus.

Ens trobem davant un cap de setmana en que es inviable trobar aquest servei, fins i tot el propi equip haurà de viatjar amb un servei de més reduïdes dimensions de l’habitual que ens ha pogut facilitar la nostra empresa contractada, Autocars Tarrés de Solsona. Aquesta també està amb tots els serveis esgotats com tota la resta en aquest cap de setmana tant complicat per trobar serveis.

Sentim no poder fer-hi res davant l’interès de la gent que vol desplaçar-se. Us podeu o no desplaçar en un altre mitjà i us traslladem a tots al partit de tornada del dissabte dia 25 d’aquest mes a les 19:00 de la tarda a Manresa.