Notícies

LA CRÒNICA: LA NUCÍA (7-4)

COIVSA MANRESA 7 – 4 SPORTING LA NUCIA

MANRESA: Cella, Lavado, Ambrós, A. Lozano i Asis; Aaron, Mario Silva, Uri, Aleix, D. Lozano, Terri i Blasco

LA NUCÍA: Killian, Alberto, Pelonche, Abel, Reda, Tobe, Matheus, Castell, Dani, Oscar, Cantó, Iker

GOLS: 1-0 Terri min.3, 1-1 Alberto min.4, 2-1 A. Lozano min.22, 3-1 D. Lozano min.24, 4-1 Terri min.25, 4-2 Alberto min.27, 5-2 Lavado min.35, 6-2 Terri min.36, 7-2 Lavado min.36, 7-3 Abel min.39, 7-4 Abel min.40

 

El Covisa Manresa ha tornat a oferir la seva millor versió. Els manresans es van imposar per 7-4 a La Nucía en un partit on a la segona part els nostres van ser superiors, anul·lant les capacitats del seu rival. Amb aquesta victòria, tornen al capdamunt de la taula i en tindran prou amb sumar 1 punt aquest dissabte a Sabadell per ser campió de lliga.

Les rotacions del tècnic han estat constants durant el transcurs d’un partit d’alt voltatge, amb un nivell elevat per part dels dos equips. De totes formes, es va fer una gran lectura del partit i un molt bon plantejament i ja en una de les primeres accions del partit, una jugada en atac del porter visitant, un sistema força recurrent en aquest conjunt, acabaria amb el primer gol de la tarda mercès a l’asfixiant pressió manresana.

Immediatament desprès, els alacantins igualaven el matx a través d’un corner en el que Alberto remataria sense oposició. La Nucía es mostrava sencer en aquest període i originava perill sobre la porteria manresana, especialment a pilota aturada, els nostres però es sobreposaven a la pressió visitant i la primera meitat acabaria amb força igualtat pels dos cantons.

Però aquest equip es transforma en els inicis de la represa, i ja no es ni la primera, ni la segona ni la tercera vegada: Com si sortissin nous desprès d’abandonar els vestidors, un inici fulgurant deixaria les coses molt de cara.

Els germans Lozano marcaven per partida doble i poc desprès hi contribuiria Terri, deixant així un parcial de 3-0 als primers cinc minuts. La Nucía però escurçaria distàncies poc desprès deixant el marcador amb un 4-2 a 10 minuts per la finalització.

Ja en els instants finals, Lavado, per partida doble i de nou Terri posaven la sentència definitiva al partit. Els visitants anotarien dos gols dins del darrer minut que igualaven l’average (7-4 també al partit d’anada) però aquest serà favorable al Manresa degut a la millor diferència de gols.

La setmana vinent, els manresans en tindran prou doncs amb sumar 1 punt davant del Natació Sabadell per proclamar-se campions.

 

ESCOLTA LES DECLARACIONS POST-PARTIT DEL MISTER PACO CACHINERO: