Notícies

PRÈVIA: LA NUCÍA

COVISA MANRESA – SPORTING LA NUCÍA

DISSABTE 4 DE MAIG (18:00 – EL PUJOLET – JORNADA 29)

 

LA LLIGA EN JOC

Arriba l’hora de la veritat en el que es el partit més important que portem de temporada: Manresa i La Nucía, els dos millors equips a la lliga regular, es veuen les cares en un matx trascendental: Els manresans buscaran la victòria per avançar al seu rival a la classificació (1 punt per sobre ara) i dependre d’ells mateixos a la darrera jornada. Del contrari, un triomf visitant sentenciaria la lliga cap a la Comunitat Valenciana. En definitiva, un partit que pot dictar sentència passi el que passi.

El Manresa s’ha de centrar en guanyar aquest dissabte, però tampoc s’ha de passar per alt el possible gol-average. Recordem que a l’anada, els de Cachinero patirien la seva primera desfeta (7-4) per tant, en cas d’un triomf bagenc i un empat a la darrera jornada, sempre que La Nucía guanyés el seu darrer partit, comportaria un empat a punts en el qual el particular si que tindria importància, tant sols però amb aquest supòsit. Tot això però no deixen de ser càbales i el que cal és guanyar, sigui de la manera que sigui també per arribar als play-offs de la millor manera possible en tots els aspectes.

Els manresans han patit una devallada en el tram final de temporada, a la lliga son tres jornades seguides sense conèixer la victòria, fet que ha provocat haver perdut un marge de 8 punts respecte l’immediat perseguidor. Les males sensacions però es van deixar de banda al darrer partit de copa a l’Hospitalet, on tot i caure eliminats a la tanda de penalts, l’equip si que va ser capaç d’oferir una altra cara.

Anem a parlar ara del rival de dissabte: La Nucía es un equip que tot i ser recent ascendit aquest any, ha aconseguit fer un gran equip per pujar a Segona Divisió, i es que els números no enganyen: 22 victòries, 1 empat i 5 derrotes, 139 gols a favor i 74 en contra. Un equip que ha estat liderant la competició desde les primeres jornades de lliga però que al mes de març va patir una sèrie d’entrebancs consecutius que van aprofitar els nostres per prendre’ls hi el primer lloc, ara però, a l’inversa han aprofitat aquesta mala ratxa manresana per recuperar-lo.

Obté bons marcadors quant viatja lluny del Camilo Cano. De 14 partits només n’ha perdut dos, a Mataró i Cerdanyola. Ha empatat a Escola Pia i tota la resta els ha guanyat. A casa seva ha perdut en tres ocasions i ha guanyat en onze.

En definitiva, un partit amb molts al·licients i que de ben segur, passi el que passi podrem disfrutar d’un gran espectacle sobre la pista, del que han estat els dos millors equips al llarg de tota la lliga.

 

La Jornada

Montsant – Natació Sabadell

ETB Calvià – Canet

Almonacid – Futsal Mataró

Les Corts – Hospitalet

Industrias B – Escola Pia

Barceloneta – Cerdanyola

Valencia – Picassent