Notícies

CRÒNICA: AE BELLSPORT

Hospitalet Bellsport 5 – 3 Covisa Manresa 

Hospitalet: Amar, Oscar, Mario, Marc, Dani Castro, Lokmane, Rakib, Besalduch, Llibert, Sego, Calero, Sanguino

Manresa: Cella, Lavado, Ambrós, Terri, Aaron; Asis, A. Lozano, D. Lozano, Aleix, Uri, Silva, Blasco

GOLS: 0-1 Asis min. 2, 1-1 Sego min. 3, 2-1 Rakib min.9, 3-1 Sego min.15, 4-1 Castro min.28, 4-2 A. Lozano min.32, 5-2 Mario min.38, 5-3 Asis min.40

 

Segona derrota de la temporada d’un Manresa amb poc gol i joc a l’Hospitalet que torna a apretar la classificació desprès del triomf de La Nucía contra el Picassent. A part de comprimir-se el lideratge, els manresans han reduït el coeficient de cara al play-off.

Algún dia havia d’arribar, i ha estat en aquesta jornada, davant un difícil rival enratxat i en una pista en la que per cert, el Manresa hi ha caigut derrotat en les últimes 5 temporades.

Els de Cachinero no han estat capaços de desplegar el seu joc habitual en uns primers 20 minuts on també hi ha mancat intensitat. Asis però no fallaria a la seva cita amb el gol i avançaria al Covisa només començar el partit amb un xut exterior.

Poc desprès, el col·legiat Tarrès assenyalava una inexplicable falta favorable l’equip de casa que significaria l’empat al marcador. El conjunt del Barcelonès va ser superior en aquesta primera part, i en una altra més que dubtosa acció senyalitzada pel col·legiat (Ambrós estava amb el braç agafat al cos) acabaria amb el segón gol de la tarda. Els locals en marcarien un més abans de marxar al descans amb un 3-1

Els manresans van millorar el seu joc a la represa, però una greu errada defensiva suposaria una conseqüent pèrdua de pilota i el posterior 4-1 a l’electrònic. En un contracop, els bagencs escurçaven diferències a set minuts per la conclusió del matx. Poc abans, els col·legiats podrien haver sancionat a un jugador local desprès d’una agressió sense la pilota en joc.

En els últims instants i ja amb el porter-jugador, els locals marcaven el cinquè a porta buida desprès d’una errada ofensiva. Ja amb tot pràcticament decidit, dos dobles-penal favorables al Manresa que Asis n’acabaria transformant un d’ells per acabar amb el 5-3 definitiu.