CRÒNICA: FS PICASSENT

COVISA MANRESA 5 – FS PICASSENT

Manresa: Blasco, Ambrós, Aaron, Lavado, A. Lozano; Silva, D. Lozano, Aleix, Asis, Terri, Uri, Cella

Picassent: Randy, Samuel, Joan, Nacho, Alex; Luis, Pablo, Alex, Wallner, Jose, Paco, Ramon, Pedro

GOLS: 0-1 Samuel min.2, 0-2 Ramon min.7, 0-3 Pablo min.14, 1-3 Lavado min.23, 2-3 Aaron min.26, 2-4 Paco min.29, 2-5 Nacho min.30, 3-5 D. Lozano min.35, 3-6 Samuel min.37, 4-6 Asis min.38, 5-6 Asis min.40

El Manresa s’entesta en donar emoció a la lliga: Una molt fluixa primera part (0-3) va condemnar als homes de Cachinero a una llosa molt gran de capgirar.

Segona derrota consecutiva d’un Manresa que va fer una dolenta primera meitat, calcant el partit de fa una setmana. Els valencians s’avançarien als dos minuts de joc i han marxat a vestidors amb un 0-3 al marcador desprès d’uns primers 20 minuts amb poca d’intensitat i  joc defensiu.

A la represa, i com ja ve sent habitual, el Manresa sortiria com sempre amb molta intensitat, i ha assetjat constantment al seu rival en els primers compassos del segón temps. Així doncs, Carlos Lavado escurçaria de xut exterior i poc desprès Aaron Riera acostaven als seus al marcador.

Els manresans tenien al seu rival contra les cordes, però en un ràpid contraatac els taronjes definirien sol a plaer davant Blasco per guanyar així un extra de vida (2-4) Un gol que ha deixat visiblement tocat als nostres que veien com poc desprès arribava el cinquè.

La missió semblava complicada però David Lozano donava esperançes a l’equip amb el tercer gol, truncades d’immediat amb el sisè gol visitant.

El Manresa no llençaria la tovallola i Asis tornava a deixar al Covisa dos gols per sota, ja entrats en el darrer minut, de nou Asis aconseguiria marcar el 5-6 a 20 segons pel final, on els manresans tindrien una darrera jugada per buscar un empat que finalment no va arribar.

Primera derrota en lliga aquesta temporada d’un Pujolet que no presenciava una desfeta domèstica des del 26 de març de l’any passat.