Notícies

LA PRÈVIA: ESCOLA PIA SABADELL

C.E Escola Pia Sabadell – Covisa Manresa

Dissabte 27 d’abril a les 18:00 – Jornada 28

 

El Manresa defensa el lideratge a Sabadell amb la necessitat de sumar una victòria per arribar amb més marge al partit clau de la setmana vinent, una diferència ara mateix de 2 punts respecte el segón classificat. 

Que l’objectiu ara per ara passa per assolir el títol de lliga és evident, com també és evident que el marge que hi havia fa unes setmanes s’ha vist reduït. Els manresans juguen aquest dissabte a Sabadell, rebran la setmana vinent a La Nucía en el partit que ho acabarà decidint tot, i en la darrera, veurem si amb alguna cosa en joc o no, visita de nou a la co-capital del Vallès Occidental per enfrentar-se al CN Sabadell.

El rival de dissabte, l’Escola Pia de Sabadell ocupa actualment la 11ª posició (39 punts, 110 gols a favor i 101 en contra) i s’ha mostrat bastant irregular al llarg de la temporada, fet que escenifica els seus registres com a local / visitant.

Al seu pavelló, tant sols ha guanyat 4 partits d’11 disputats fins al moment, aquestes van ser contra Calvià, Hospitalet, Almonacid i Natació. Ha firmat taules davant la Montsant, La Nucía i Canet i ha cedit contra Les Corts, Mataró, Industrias, Cerdanyola, Picassent i Barceloneta.

En canvi fora de Can Colapi ha sumat bastant, no així al Pujolet (6-1 a la 1ª volta) però si que ha vençut a la Barceloneta, Almonacid, Valencia, Les Corts, Calvià, Canet i Hospitalet i va empatar a Cerdanyola i Mataró.

Un partit on els nostres hauran d’intentar tornar amb els 3 punts. La plantilla ha entrenat amb mes intensitat aquesta setmana que en les anteriors per la qual cosa caldrà veure si aquest fet es plasma sobre el parquet sabadellenc.