Notícies

PRÈVIA: L’HOSPITALET BELLSPORT

L’HOSPITALET BELLSPORT – COVISA MANRESA

DISSABTE 13 D’ABRIL (18:00) PAV. SERGIO MANZANO

 

” EL MANRESA VISITA A UN HOSPITALET RECUPERAT”

El Covisa Manresa tindrà aquest cap de setmana una oportunitat per acostar-se encara més al títol de lliga: El partit però serà dels més complicats dels que resten fins acabar la temporada, davant un Hospitalet que des de l’arribada de Borja Burgos a la banqueta ha canviat la cara i suma 7 victòries dels darrers 9 partits.

L’Hospitalet ocupa actualment la 9ª posició (12 victòries, 3 empats i 10 derrotes) i al seu pavelló disposa dels següents registres: 7 triomfs (Calvià, Montsant, Canet, Picassent, Almonacid, Cerdanyola i Natació) i 5 desfetes (Nucía, Industrias, Les Corts, E. Pia i Mataró) En total ha marcat 103 gols i n’ha rebut 84.

Per part bagenca, els manresans lideren la classificació amb un ara ample (però no definitiu) coixí de avantatge respecte al segon classificat de 8 punts a falta de 15 per disputar-se. Ha estat una setmana atipica pels de Paco Cachinero amb modificacions a les sessions preparatòries. El partit de copa Catalunya a Lleida ha obligat a aquest fet. El conjunt manresà no disposa de cap baixa per afrontar el partit d’aquest dissabte.

 

RESTA DE LA JORNADA

Futsal Mataró – Les Corts (16:45)

CFS Montsant – Barceloneta (17:30)

FS Canet – Valencia FS (18:00)

E. Pia Sabadell – C. Natació Sabadell (18:00)

Hospitalet Bellsport – Covisa Manresa FS (18:00)

FS Picassent – Sporting La Nucía (18:00)

Cerdanyola FC – Industrias B (18:00)

Almonacid FS – Calvià (20:15)