Notícies

PRÈVIA: FS PICASSENT

Campionat Nacional de Lliga 2a Divisió B

COVISA MANRESA – PICASSENT FS

Dissabte 20 d’abril  18,00 hores

Pavelló El Pujolet  Jornada 27

 

Després de la segona derrota de la temporada, torna el Covisa Manresa a jugar a casa en el que serà el penúltim partit en lliga com a local. En aquesta ocasió, els manresans reben la visita de l´equip valencià del Picassent, segon equip menys golejat del grup per darrera dels de Paco Cachinero.

Hores d´ara els manresans es mantenen líders de la competició en un marge de cinc punts respecte el mes immediat perseguidor, Sporting La Nucia que aquesta jornada rep a Escola Pia i disposa d’un calendari assequible però amb la visita a Manresa en la penúltima jornada.

Resten quatre partits per finalitzar la lliga en que els del Pujolet hauran d´afrontar-ne dos com a local i dos de visitant. Doble visita a Sabadell, Escola Pia i Natació i en mig rebre La Nucia a casa.

 

El conjunt valencià del Picassent es cinquè a la taula amb 46 punts i a tant sols dos punts del play off que ara marca Industrias. Ha guanyat catorze partits, n´ha empatat quatre i vuit derrotes. Ha fet 96 gols a favor i només n’ha rebut 68. Manresa està en 171 i 66.

Quan surt de terres valencianes disposa d´un bon bagatge. De 13 partits ha guanyat en set ocasions ( Calvià, Montsant, Canet, La Nucia, Industrias, Almonacid i Escola Pia.) Ha empatat en dues, a la Barceloneta i Mataró mentre que ha perdut quatre cops, a Hospitalet, Natació, Les Corts i Cerdanyola.

A Picassent, Covisa Manresa va treure un empat en els últims instants de partit. El tècnic valencià Vicenç Carrasco en el seu terreny ha guanyat set vegades, ha empatat en dues i ha perdut en quatre.

Partit vital dels manresans de cara mantenir els cinc punts de diferència respecte al segón classificat i en que cada vegada hi ha el títol de lliga mes prop.

 

La Jornada 

ETB Calvià – Montsant

Industrias – Hospitalet

La Nucia – Escola Pia Sabadell

Covisa Manresa – Picassent

Barceloneta – Mataró

Valencia – Cerdanyola

Natació Sabadell – Almonacid

Les Corts – Canet