CRÒNICA: ESCOLA PIA

CE ESCOLA PIA SABADELL 8 – 3 COVISA MANRESA

Escola Pia: David, Marcel, Sardà, Aleix i Lenny; Marc, Pepe Font, Alex Martí, Pagès, Povedano, Soley i Playà

Manresa: Blasco, Lavado, Asis, Terri i Ambrós; Aaron, D. Lozano, Ivan, Uri, Aleix, Silva i Cella

GOLS: 1-0 Lenny min.1 / 2-0 Marcel min.2 / 2-1 Terri min.6 / 2-2 Terri min.14 / 3-2 Lenny min.16 / 4-2 Font min.18 / 4-3 Aaron Riera min.26 / 5-3 Lavado (p.p.) min.27 / 6-3 Povedano min.37 / 7-3 Font min.38 / 8-3 Font min.40

Al Manresa li ha entrat el vèrtig en el pitjor moment de la temporada en la que és la tercera derrota consecutiva d’un equip que s’ha deixat més punts en les últimes tres setmanes que en les primeres 25 jornades. Els manresans cedeixen ara el liderat i s’ho jugaran tot a una carta la setmana vinent.

Seguint en la tònica habitual de les últimes jornades, un mal inici de partit ha tornat a condemnar als homes de Paco Cachinero, i es que als primers dos minuts de partits els locals ja havien colpejat per partida doble amb gols de Lenny i Marcel desprès de dues errades en defensa. Tot això davant un conjunt escolapi que es presentava al partit amb poca cosa més que l’honor en joc al estar en una situació classificatoriament parlant amb pocs alicients i que a mes no comptava amb el seu entrenador a la banqueta.

Desprès del primer xàfec s’esperava una reacció visitant, i aquesta va arribar: Els manresans es van anar desfent dels nervis inicials i aconseguien igualar, millorant la mala imatge inicial i erigint-se com a dominadors durant alguns trams.

Però quan els nostres ja havien fet el més complicat, els sabadellencs responien novament amb dos gols de nou pràcticament consecutius que feien marxar als col·legials amb avantatge al marcador (4-2)

A la segona meitat s’esperava (de nou) una reacció visitant a la segona part però aquesta no ha acabat arribant. Aaron col·locava als nostres un gol per sota fent somiar a l’equip en poder capgirar el partit, pocs segons desprès però arribaria una nova estocada desprès d’una desafortunada acció que acabaria amb gol en pròpia de Carles Lavado.

Els manresans ho intentaven i tot i no desplegar un bon joc, si que van disposar de bones oportunitats per haver-se pogut acostar al marcador i haver posat la por al cos als locals.

Els de Cachinero van treure l’arma del porter-jugador a quatre minuts per el final, amb aquest sistema es va tenir una molt clara oportunitat en la primera jugada que no va entrar de miracle. Poc perill real però amb el joc de cinc que els de verd aprofitarien per marcar a porta buida dos gols més que ja deixarien vist el partit per sentència.

Tres derrotes consecutives però ara toca canviar aquesta dinàmica sigui com sigui. Ja no només pel títol, sinó també de cara als play-offs. La setmana vinent, el títol de lliga en joc: Manresa – La Nucía a les 18:00 de la tarda. Ara, 1 punt per sobre el conjunt alacantí que recupera el liderat 4 jornades desprès.