Notícies

COPA CATALUNYA 1/16: CRÒNICA

FUTSAL LLEIDA 3 – 5 COVISA MANRESA FS

Futsal Lleida: Izan, Boymi, Barrot, Iñaki, John; Robert, Muñoz, Ian, Veites, Roger, Bordalba, Piñol

Manresa: Cella, Ambrós, Aaron, David i Aaron Lozano; Lavado, Silva, Asis, Ivan, Terri, Aleix, Blasco

GOLS: 0-1 Asis min.4, 0-2 Terri min.9, 1-2 Boymi min.22, 1-3 Terri min.31, 1-4 Asis min.32, 2-4 Iñaki min.39, 3-4 Boymi min.40, 3-5 D. Lozano min.40

 

El Manresa és va classificar ahir a la nit per els 1/8 de final de la Copa Catalunya desprès de vèncer a un molt combatiu Futsal Lleida. Superioritat manresana al llarg de tota la primera meitat, on primer Asis de voleia i Terri mitjançant un contracop posaven el 0-2 al marcador als primers 10 minuts.

Ocasions clares de gol pels de Cachinero que podrien haver encaminat el partit però que no varen entrar, els de Cachinero, desesperats ahir per l’arbitratge, acabarien amb cinc faltes en els dos periòdes. Els locals però erràven un doble penalt i marxavem al descans amb el 0-2 a l’electrònic.

Les característiques de la pista dificultaven el joc manresà, sentint-se poc còmodes sobre el terreny. Només començar la represa, els locals escurçaven distàncies aprofitant una pilota morta dins l’àrea però a mitjans de la segona part, de nou Asis i Terri per mitjà de jugades d’estratègia donaven una certa tranquil·litat al marcador.

En els últims instants de partit, el Lleida va millorar molt i es va pujar a les barbes del Manresa: Aconseguiria marcar el 2-4 a travès d’un doble penalt (els dos equips arribàven a les cinc faltes) i a 40 segons per el final els lleidatans creien amb la gesta marcant el tercer gol.

Finalment però David tancaria el marcador a 6 segons per el final amb el 3-5 definitiu, en un partit en que, coincidint amb les dues parts, l’arbitratge no va ser del tot positiu pels nostres interessos, on els jugadors manresans van marxar del partit per moments i que podia haver costat l’eliminatòria, fins a 10 targetes es van repartir entre els jugadors bagencs, cos tècnic inclós.

El proper rival en aquesta competició serà l’Hospitalet Bellsport, proper rival a la lliga precisament aquest dissabte.