Notícies

PRÈVIA: COPA CATALUNYA FUTSAL LLEIDA

1/16 de Final Copa Catalunya

Lamsauto Futsal Lleida – Covisa Manresa FS

Dilluns 8 d’abril (21:00 – Pav. Magraners)

 

Amb poc marge de descans pels dos equips, el Manresa afronta aquest dilluns els 1/16 de final de la Copa Catalunya davant l’actual líder del grup 2 de Tercera Divisió: El conjunt lleidatà lidera pel moment una interessant pugna amb Esplugues i el Salou al grup on hi ha equips bagencs. Futsal Lleida es presenta a aquesta ronda desprès d’eliminar al Bellver, Masquefa i darrerament al Palau d’Anglesola.

El partit no es disputarà al pavelló habitual dels locals sinó que tindrà lloc al Pavelló Magraners, una pista que pel tipus de terri podria dificultar les coses, la pista és on entrena actualment el conjunt de la terra ferma. En la darrera jornada domèstica, es van imposar per 4-8 al Sant Sadurní mentre que els nostres van fer el mateix (9-5) contra el Cerdanyola.

Per part manresana, recordem que serà el segón partit dels nostres en aquesta competició i que en l’anterior ronda és va eliminar al Futsal Vilomara, en cas d’avançar de ronda, els nostres es veurien les cares amb l’Hospitalet Bellsport, proper rival de lliga aquest dissabte, els de l’Hospitalet es van desfer del Esparreguera per la minima, 4-5.

 

Aquests són els partits d’aquesta ronda:

Esparreguera 4 – 5 Hospitalet Bellsport

Les Corts 5 – 2 Barceloneta Futsal

Boscosants – La Union Sta. Coloma (08-04)

Escola Pia – C. Natació Sabadell (09-04)

Rubí – Cerdanyola (09-04)

Ciutat de Mataró – Futsal Mataró (11-04)