CRÒNICA: CERDANYOLA FC

COVISA MANRESA 9 – 5 CERDANYOLA FC

Manresa: Cella, Lavado, Ambrós, Terri i Asis; Silva, Aaron, A. Lozano, D. Lozano, Aleix, Uri, Blasco

Cerdanyola: Adrian, Amores, Busquets, Alex i Albadalejo; Javi, Josep, Bernat, Sanchez, Isaac, Dani, Pol

GOLS: 0-1 Amores ‘3, 0-2 Albadalejo ‘5, 1-2 Asis ’10, 2-2 Lavado ’11, 3-2 A. Lozano ’15, 3-3 Alex ’15, 3-4 Amores ’18, 4-4 Terri ’21, 5-4 Ambrós ’26, 6-4 Terri ’27, 7-4 Terri ’32, 8-4 Ambrós ’32, 9-4 Asis ’35, 9-5 Bernat ’38

Importantisima victòria del Covisa Manresa que serveix per consolidar el lideratge i ampliar ara a 8 punts la distància respecte al segón classificat desprès que La Nucía cedís a casa in-extremis (2-3) contra l’Hospitalet de Borja Burgos.

Un inici dubitatiu de partit per part dels nostres sense massa intensitat provocaria que els visitants es col·loquèssin 0-2 al marcador en els primers cinc minuts, el conjunt verd va perdonar al Manresa enviant dos xuts al pal poc desprès que podrien haver canviat el desenllaç del partit.

Però aquest equip si una cosa demostra aquest any, a part de la seva alta capacitat de generar, és la seva increïble efectivitat de cara porta i això ahir es va tornar a veure demostrat: En un vist i no vist, Asis i poc desprès Lavado igualaven el partit en menys d’1 minut.

Aaron Lozano aprofitava una precipitada sortida del porter visitant per marcar el tecer a plaer, desprès d’aquest gol, els del Vallès aconseguirien donar-li la volta al marcador jugant de cinc (3-4) sorprenent així als de Cachinero just abans del descans.

Com ja ens tenen acostumats, els jugadors manresans van començar la segona part molt endollats i fruit d’això Terri anotaria l’empat al segón pal (4-4) Minuts desprès, Ambrós aprofitaria un rebot per marcar un gran gol i no gaire temps més tard, Terri ampliava l’avantage local fins al 6-4

A mitjans del segón temps el partit es va acabar de trencar definitivament, amb els de Cerdanyola jugant de cinc, de nou Terri i Ambrós deixaven el partit pràcticament sentenciat amb dos gols més (8-4)

Als darrers minuts, 1 gol més per cada equip i resultat final de 9-5

El proper partit de lliga serà dissabte vinent a Hospitalet en una difícil sortida, abans però aquest dilluns hi haurà partit de Copa Catalunya contra el Futsal Lleida.