Notícies

PRÈVIA: CERDANYOLA FC

Campionat Nacional de lliga

COVISA MANRESA – CERDANYOLA 

Dissabte 6 d’abril a les 18:30 (Pavelló Mpal. El Pujolet – Jornada 25)

 

Torna la competició desprès d’una llarga aturada i ho fa amb un partit amb molt de cartell els últims anys: El Covisa Manresa rep al Cerdanyola al Pujolet, un conjunt més que conegut que arriba a Manresa amb uns òptims números (Tant sols comptabilitza 6 derrotes de 24 partits)

Precedents: Manresa – Cerdanyola s’ha convertit en un duel que històricament sempre ha donat molt de si. Els dos conjunts ja és van creuar en la recordada eliminatòria del play-off de la temporada passada, això però ja és passat i ara mateix tant sols un record. Pel que fa aquest any, ja s’han vist les cares a la Copa del Rei (4-4 desprès d’una prorroga i posterior eliminació manresana als penals a Guiera) els de Cachinero però és van endur els 3 punts de la pista vallesana desprès d’un ajustat partit decidit als instants finals. Aquest dissabte arriba doncs un nou capítol entre els dos equips, i qui sap si potser no serà l’últim d’aquesta temporada.

Els del Vallès van pagar el peatge de la Copa del Rei a la lliga i no van començar de la millor manera la competició domèstica, tot i això, les derrotes que van patir al inici son totes per la mínima. Desprès de la Copa, el conjunt verd ha anat escalant posicions poc a poc fins arribar a places de play-off que ocupen actualment.

De les seves 12 sortides ha perdut en tres ocasions: A Sabadell davant el CNS (4-2) a Hospitalet (3-1) i a Alacant (4-1) Òptim bagatge com a visitant doncs amb 7 victòries i 2 empats també. A la seva pista ha cedit en tres ocasions (Mataró, Barceloneta i Manresa) En la resta compta amb 6 victòries i 3 empats. En global fa un total de 13 victòries, 6 derrotes i 5 empats.

Els vallesans han aprofitat el seu bon moment i la mala ratxa del Picassent per col·locar-se 4t classificat amb 44 punts. El mateix conjunt valència està 1 punt per sota i el filial colomenc, a 2. Pel que fa als seus números, són els següents: 120 gols a favor per 71 en contra

El Covisa Manresa, i amb el festiu d’aquest dilluns, s’ha exercitat aquesta setmana tres dies consecutius per afrontar el partit. Els de Cachinero (renovat fa uns dies) afronten el partit 5 punts per sobre de La Nucía, equip que també tindrà un dur partit aquest dissabte. Els manresans ja classificats matemàticament pel play-off, voldran guanyar la lliga per acabar així també amb la millor classificació possible.