Notícies

LA CRÒNICA: FS CANET

F.S. CANET 2 – 7 COVISA MANRESA FS

Canet: Sergio, Sanchez, Jacobo, Albertini, Donadeu; Diaz, Rosa, Ramajo, Galera, Kaki, Estrada

Manresa: Blasco, Ambrós, Lavado, Terri i Asis; Aaron, Uri, A. Lozano, D. Lozano, Aleix i Cella

GOLS: 1-0 Joan Sanchez min.2, 1-1 A. Lozano min.18, 2-1 Jacobo min.20, 2-2 Ambrós min.21, 2-3 Terri min.23, 2-4 Galera p.p. min.23, 2-5 Terri min.34, 2-6 Terri min.36, 2-7 Asis d.p. min.39

 

(Tornem al format clàssic)

No va fallar el Covisa Manresa en la seva visita a Canet, els de Paco Cachinero van marxar per darrere al marcador al descans, però quatre gols en els primers compassos de la represa van ser suficients per signar un nou triomf. Els manresans marxen encara més líders a l’aturada de descans, ara amb cinc punts de marge respecte a La Nucía.

 

Inici incòmode de partit pels manresans, que els ha costat adaptar-se a la sempre sorollosa pista canetenca, els locals han optat per una defensa molt intensa i amb aquests paràmetres, arribava el primer gol local al minut 2 de partit.

Poc a poc però, els nostres han sapigut entrar a competir el partit de tu a tu i a poc pel descans, Aaron Lozano igualava el partit, la resposta local però no s’ha fet esperar i Jacobo poc abans del descans feia marxar als del Maresme per davant del marcador.

Inici fulgurant dels blanc-i-vermells a la represa que han dominat de cap a peus en la segona part: Ambrós i Terri per partida doble, doblaven l’avantage del Manresa en tant sols 5 minuts de partit, passant així del 2-1 al 2-4 en un vist i no vist.

La jugada polèmica del partit ha tingut lloc a mitjans del segón temps, on desprès d’una gran jugada individual de Lavado, aquest rebia una clara falta per darrere que va provocar la justa expulsió del jugador local, però consequentment també la del propi jugador manresà, el qual un cop des del terra, va colpejar la pilota impactant així contra el porter local.

En els dos minuts de joc de 3×3, els locals gaudirien de tres ocasions molt clares per retallar distàncies i finalment a cinc minuts per arribar al final, Terri sentenciava el partit amb dos gols més i Asis des dels 10 metres tancava el partit amb el definitiu 2-7 quant ambdós equips tenien les cinc faltes acomulatives, fet que també s’havia produït al primer temps.

Dues setmanes sense competició per la copa d’Espanya que es celebra a Cartagena i per la festivitat de Setmana Santa. Després i al Pujolet, es rep al Cerdanyola, quart classificat hores d´ara a la taula.