Notícies

LA PRÈVIA VS CANET FS

CAMPIONAT NACIONAL DE LLIGA 

FS CANET – COVISA MANRESA

DISSABTE 16 DE MARÇ A LES 18:00

 

El Covisa Manresa no pot fallar en la seva visita a Canet de Mar, els de Paco Cachinero voldran mantenir el lideratge per marxar a l’aturada de Setmana Santa instal·lats en aquesta primera posició.

El Rival d’aquest dissabte es el Canet, el conjunt maresmenc és troba tant sols una posició per sobre el descens però en una situació relativament còmode tenint en compte que disposa d’un marge de 8 punts per sobre el descens. A la seva sempre complicada pista ha vençut en 4 ocasions (Montsant, Industrias, Calvià i Natació Sabadell) i ha cedit amb Picassent, Nucía, Pia, Les Corts, Mataró i Hospitalet.

El conjunt que vesteix de verd comptabilitza 7 victòries, 2 empats i 14 desfetes al seu casiller, amb un total de 62 gols a favor per 95 en contra. Al partit de la 1ª volta els nostres van acabar guanyant per 7-0

Covisa Manresa viatjarà amb les baixes per lesió d’Asis i Mario Silva. Els de Paco Cachinero tenen la possibilitat de consolidar-se al liderat i si la Nucia a Cerdanyola no treu un bon resultat, augmentar aquesta avantatge actual de dos punts respecte al segón classificat.

El conjunt visitant ha modificat les sessions preparatòries aquesta setmana al estar afectat pel partit de copa Catalunya que es va jugar aquest dilluns. De totes maneres l’equip es troba en bones condicions per afrontar el partit i en motiu de les dues baixes comentades queda convocada la totalitat de la plantilla. Després d’aquest partit, la competició s´aturarà quinze dies. Primer en motiu de la copa d’Espanya que es farà a Cartagena i uns dies després per les dates de Setmana Santa.

 

FUTSAL LLEIDA, RIVAL A LA COPA CATALUNYA: 

El Futsal Lleida, equip que fa ben poc militava a Segona B i que aquest any està lluitant per tornar-hi (lidera actualment el grup 2 de Tercera  en una interessant pugna) serà el rival dels manresans als 1/16 de final de la Copa Catalunya. Els lleidatans van eliminar per un 2-6 al Palau D’Anglesola, líder de la 1ª catalana i també amb forçes opcions d’ascens a Divisió d’Honor. El partit es disputarà abans del 14 d’abril tal com marca la normativa de la FCF.