Notícies

LES TRES PRIMERES PLAÇES DE LA LLIGA, EN JOC

Amb mes d’un terç de competició jugat i amb només vuit partits per finalitzar la lliga, el Covisa Manresa tindrà “quatre finals” al Pujolet davant tots ells equips de la zona mitja alta de la  classificació. Seran quatre partits, tots a casa,que poden decidir molt el lloc final a la lliga.

I es que aquesta posició serà determinant pel play off d´ascens a segona divisió que disputaran els quatre primers classificats de cadascun dels sis grups de la categoria. El primer i segon lloc dona dret en la primera eliminatoria al factor pista favorable en el partit de tornada.

Dissabte hi haurà el primer partit important al Pujolet al rebre al Mataró. El conjunt del maresme es a 7 punts per sota dels manresans.Aquest partit es important per augmentar la distància respecte als mataronins i marcarà molt de cara a que Covisa Manresa pugui optar a les dues primeres places tant importants de cara al play off.

La lluita entre Covisa Manresa, Sporting La Nucia i Futsal Mataró serà extraordinaria d’aquí a final de temporada per veure la classificació final en les tres primeres places.

Covisa Manresa està esperant el moment d´assegurar-se entrar al play off d´ascens encara que fos com a quart classificat. Els 57 punts actuals deixen respecte al cinquè classificat 19 punts, hores d´ara amb 24 en joc. Per tant, en un parell de jornades és molt factible que els bagencs ja tinguin matemàticament el play off assegurat com a mínim amb la quarta plaça.

 

“UN CALENDARI EXIGENT “

COVISA MANRESA – MARLEX MATARÓ (3er)
FS CANET – COVISA MANRESA
COVISA MANRESA – CERDANYOLA FC ( 5è)
HOSPITALET BELLSPORT – COVISA MANRESA
COVISA MANRESA – FS PICASSENT (4art)
ESCOLA PIA SABADELL – COVISA MANRESA
COVISA MANRESA – SPORTING LA NUCIA (2on)
NATACIÓ SABADELL – COVISA MANRESA

 

LA NUCÍA, AMB DIFÍCILS SORTIDES 
Pel que respecta al Sporting La Nucia te un calendari complicat a fora. Viatja a jugar amb els equips que rep el Covisa Manresa a casa. Ha d´anar a Cerdanyola, equip que lluita per la quarta plaça. També a Picassent, conjunt que es hores d´ara quart i que ha d’intentar mantenir aquest lloc i en la penúltima jornada es desplaça a Manresa. Al ser favor,els alacantins tenen un bon calendari a casa seva. Rebent al Canet, Hospitalet. Després tenen Escola Pia i Natació Sabadell, dos partits seguits a casa i tanquen la lliga amb Industrias Sta. Coloma B.

MATARÓ DISPOSA DEL MILLOR CALENDARI 
Pel que comporta al Futsal Mataró, te millor calendari que La Nucia i Covisa Manresa. Al Maria Teresa Roca rep a Industrias, Les Corts, Calvià i Montsant mentre que viatja a Manresa, València, Barceloneta i Almonacid.