Notícies

LA PRÈVIA: MANRESA – FUTSAL MATARÓ

Campionat Nacional de lliga

COVISA MANRESA – FUTSAL MARLEX MATARÓ

Dissabte 9 de març a les 18:00 (Pavelló El Pujolet)

 

S’encara el tram final de temporada, el moment decisiu de l’any i on és començen a decidir part de les coses. Podem parlar d’un partit clau, no és cap tòpic en aquesta ocasió, el Mataró ocupa actualment la tercera posició i és podria acostar perillossament als nostres en cas de victòria, la diferència actual es de 7 punts respecte als del Maresme. Pel contrari, una victòria manresana significaria allunyar definitivament al rival de dissabte i centrar-se única i exclusivament en la primera posició, plaça que defensaran els nostres aquest dissabte per primera vegada. (A la web hi ha publicada una noticia en referència aquest tram final de temporada)

El Futsal Mataró és un conjunt que arriva desprès de guanyar a La Nucía la setmana passada i disposa del següent bagatge com a visitant: D’11 desplaçaments, ha aconseguit la victòria en 8 d’elles. S’ha deixat punts a les pistes de Natació Sabadell i Les Corts i va perdre a La Nucía.

Al Teresa Mª Roca, ha aconseguit 7 victòries, 3 empats i 1 derrota, aquesta no fa massa contra el Cerdanyola. Els seus números són força bons amb 110 gols a favor (3r màxim) i 57 en contra (també el millor terçer) 

En el partit de la primera volta, els manresans tot i ser superiors al seu rival, especialment a la primera part i haver de remontar un 3-0 a la represa, va acabar cedint un empat (5-5) a ultima hora, el conjunt mataroní era entrenat aleshores per Sito Rivera.

 

RESTA DE LA JORNADA

LES CORTS – ETB CALVIÀ 

LA NUCÍA – FS CANET

FS PICASSENT – HOSPITALET BELLSPORT

ESCOLA PIA SABADELL – CERDANYOLA FC

VALENCIA FS – ALMONACID FS

NATACIÓ SABADELL – BARCELONETA 

INDUSTRIAS B – MONTSANT