Notícies

CRÒNICA: FUTSAL MATARÓ

Covisa Manresa FS 8 – 6 Futsal Mataró

MANRESA: Blasco, Lavado, Ambrós, David L. , A. Lozano; Terri, Aaron, Uri, Aleix, Ivan, Asis i Cella

MATARÓ: Isaac, Panocha, Lupi, Novo, Ponce; Tolrà, Pipa, Ricardinho, Angel, Bernat, Biel i Meneses

GOLS: 1-0 D. Lozano min.5, 2-0 Aaron min.7, 3-0 Terri min.13, 4-0 Terri min.16, 4-1 Pol Novo min.17, 5-1 A. Lozano min.18, 6-1 D. Lozano min.20, 6-2 Pol Novo min.23, 7-2 Aaron min.24, 7-3 Lupi min.28, 7-4 Panocha min.29, 7-5 Pipa min.29, 7-6 Lupi min.33, 8-6 D. Lozano min.40

 

EL MANRESA RESISTEIX A L’AMBICIÓ MATARONINA

Molt bon partit de futbol sala el que van presenciar el gran nombre d’espectadors presents ahir al Pujolet. Els manresans van firmar una primera part impecable esborrant del mapa a tot un Mataró, a la segona però, els maresmencs es van anar acostant perillosament al marcador a través del joc de cinc i van estar a punt d’evitar el triomf local.

Els manresans han firmat una primera part impecable, la millor de la temporada tenint en compte el context del partit i el rival: Els de Paco Cachinero van competir extraordinariament bé, i en el marge de dos minuts, David i Aaron ja col·locaven els dos primers gols al marcador en dues accions molt ben trenades.

Poc desprès, i també en un marge molt estret de temps, Terri anotava dos gols més al marcador que feien pujar el 4-0, gran actuació del jugador de Palau. A manca de 4 minuts pel descans, Novo escurçava distàncies pels del Maresme però aquest gol és va veure ràpidament contrarrestat pels germans Lozano, que fabricaven dos gols més per marxar amb el 6-1 al descans deixant molt sopresos a tots els presents al partit.

Vista la primera meitat, podia semblar que ens quedava per davant un segón temps més aviat tranquil, però aquest esport i el rival que hi havia davant no donava ni molt menys lloc a la relaxació.

Desprès del setè gol d’Aaron al minut 25 de partit, els mataronins van rècorrer al joc de cinc per tal d’intentar canviar la dinàmica del partit, i ho van aconseguir.

Els mataronins, esperonants per un molt nombrós públic que va venir des del Maresme, molt cridaner i que va demostrar una vistosa esportivitat, van generar molt perill a la porteria local i en un marge molt curt de temps, es va passar del 7-2 al 7-5 posant així l’ai al cor a tots els aficionats locals.

Pocs minuts desprès, i quan encara restaven 7 minuts per el final, Lupi feia pujar el 7 – 6 al marcador i encenia definitivament les alarmes del pavelló.

En els últims compasos del partit, els nostres van poder posar terra de per mig però van errar un doble-penal i van estavellar una pilota al pal a porta buida mentre que els visitants seguien buscant l’empat però la bona defensa manresana ho evitava.

Finalment i ja en l’últim minut del partit, David Lozano des del seu propi camp sentenciava el partit a porta buida certificant la victòria dels de Paco Cachinero.

Amb aquesta victòria, els manresans es mantenen líders i són ja virtualment equip de play-off. La propera jornada de lliga serà a Canet el proper dissabte 16 de març.