Notícies

REELEGIDA LA JUNTA DIRECTIVA

Una vegada celebrat el procés electoral del Club Manresa Futbol Sala ,havent complert el Calendari Electoral sense que s’hagi presentat cap altre candidatura, ha quedat reelegida la Junta Directiva que va agafar el càrrec l´any 2018 sota la presidència de Pere Joan Pusó Matiñó.
El divendres dia 2 de febrer es va celebrar l’Assemblea Extraordinària de Socis al local adjunt de la Delegació de la Catalunya Central de la Federació Catalana de Futbol. Amb la designació i constitució de la Junta Electoral  es va encetar el calendari electoral amb el següent format.
Exposició del cens dels socis amb dret a vot amb el termini per formular reclamacions. Dos dies després, la resolució de les reclamacions per la Junta Electoral i aprovació del cens definitiu. Més endavant va quedar obert el període de presentació de candidatures a la Junta Electoral finalitzat el plaç sense presentar-se cap altre candidatura.
Per tant, s’ha proclamat com guanyadora a la única candidatura presentada conformada per les següents persones.
Pere Joan Pusó Matiñó com a President.
Francesc Mañosa Surós com a Vice President.
Antonio Charneco Macias com a Secretari.
Jordi Pusó Matiñó com a Tresorer i Finances.
Jordi Puig Diente com a Vocal.
Jorge Martin Benitez com a Vocal.
Jorge Fernandez Fernandez com a Vocal.