C.F.S. Montsant 0 – 4 Covisa Manresa F.S.

Montsant: David, Toni, Uri, Yan, Kevin; Luis, Martí, Musta, Ramon, Adri, Tiri, Olucha

Manresa: Cella, Ambrós, Lavado, Asis, D. Lozano; Terri, Aaron, Aleix, Uri, A. Lozano, Ivan, Blasco

GOLS: 0-1 Aaron min.7, 0-2 Lavado min.10, 0-3 Lavado min.23, 0-4 Asis min.40

El Covisa Manresa surt líder de la capital

Els de Paco Cachinero superen a una rocossa Montsant en un partit cuinat a foc lent i aprofiten així la derrota de La Nucía a la pista del Mataró per assaltar el lideratge.

Tot i la clara diferència classificatòria, el partit no és preveia fàcil degut a la pista i les característiques del rival, els manresans s’han trobat a un rival que ha fet màxims per dificultar el joc dels de Cachinero tancant-se en la seva part defensiva sense deixar espai als nostres.

Els balnc i vermells han tingut dificultats per trobar espais, però en dues bones accions de finalització de cara a portèria Aaron i Lavado marcaven els dos primers gols de la tarda deixant un parcial de 0-2 als mitjans del primer periode. Les ocasions manresanes però no eren clares degut a la gran tasca defensiva dels locals.

Als inicis de la segona part, Lavado col·locava el partit molt de cara amb el tercer gol, els de Nou Barris han obert una mica més les línies pujant la seva zona de pressió i tindrien les seves opcions de reduïr diferències però en cap moment de forma molt clara.

Amb el partit més obert i sense res a perdre, els locals han intentat escurçar distàncies on s’ha vist un Manresa més còmode davant un sistema en el qual li agrada més competir.
Ja dins l’últim minut, els locals cometrien la sisena falta i Asis s’encarregaria de pujar el quart i definitiu gol al marcador.