Notícies

PRÈVIA: CFS MONTSANT

Campionat Nacional de lliga (Segona Divisió B grup 3)

CFS Montsant – Covisa Manresa FSS

Dissabte 2 de març a les 17:15 – Pav. CEM Turó de La Peira (Barcelona)

En aquests partits es on moltes vegades la lliga et col·loca en una posició o en una altre. Montsant es un nouvingut a la categoria en que en el partit de la primera volta va perdre al Pujolet per 11 gols a 0. I es que aquest fet no és fiable de cara al partit d’aquest dissabte. Pista difícil amb un ambient molt positiu pels locals i desfavorable pel qui els visita.

Fins el moment a casa seva, Montsant ha guanyat un partit de nou de jugats. L´única victòria la va obtenir davant Calvià, equip sense puntuar a la classificació i cuer del grup. Ha perdut amb Cerdanyola, Picassent, La Nucia, Les Corts, Mataró, Canet, Hospitalet i compta amb un empat davant Escola Pia Sabadell.

En les últimes jornades a casa, està obtenint resultats amb derrotes molt ajustades amb poca diferencia de gols. Montsant està en zona de descens amb 12 punts, catorzè a la taula essent tercer pel baix de la classificació. Compta amb 60 gols a favor i 108 en contra. (Manresa 140 / 48)

En els seus desplaçaments ha guanyat a Almonacid i al pavelló Nord davant Natació Sabadell.

Covisa Manresa no pot fallar. Son tres punts vitals de cara rebre Mataró d’aquí una setmana en el que serà la primera de les quatre finals que tindrà el conjunt manresà al Pujolet fins finalitzar el campionat. En aquesta jornada Mataró rep a Sporting La Nucia, partit que implica molt el futur de la competició.

Els de Paco Cachinero afronten el partit sense baixes i amb el bagatge de 17 victòries, 3 empats i 1 derrota, afronta un partit en que no pot caure a la trampa de veure assequible el matx.

 

Resta de la jornada:

ETB Calvià – CDFS Valencia (15:00)

Futsal Mataró – La Nucía (16:00)

Montsant – Manresa (17:15)

Almonacid – Industrias B (17:30)

Canet – Escola Pia (18:00)

Hospitalet – CN Sabadell (18:00)

Cerdanyola – Picassent (18:15)

Barceloneta – Les Corts (18:30)