CRÒNICA: ALMONACID FS

COVISA MANRESA 8 – 4 ALMONACID FS

MANRESA: Cella, Lavado, Ambrós, D. Lozano i Terri, Asis, Silva, A. Lozano, Aaron, Aleix, Uri, Blasco

ALMONACID: Pablo, Pedro, Diego, Marcos, Catalán; Cristian, Aouad, Domingo, Gabriel

GOLS: 1-0 Lozano min.7, 2-0 Lavado min.14, 2-1 Marcos min.16, 2-2 Catalán min.17, 3-2 Terri min.22, 4-2 Ambrós min.23, 4-3 Marcos min.27, 5-3 Terri min.30, 6-3 Asis min.31, 7-3 Asis min.32, 8-3 Ambrós min.36, 8-4 Pedro min.40

El Covisa Manresa no va fallar a casa en un nou compromís i va superar per 8-4 a un combatiu Almonacid. Desprès d’una primera meitat més aviat espessa, dues ràfegues de gols a la segona meitat van ser suficients per decantar el matx i guardar una nova victòria.

El Covisa Manresa continua sumant, els de Cachinero no van fallar a casa davant un conjunt aragonès que, dels equips de la part baixa, és el que més ha complicat les coses als nostres al Pujolet. Tot i no presenciar la millor versió del Manresa que aquest any ens ha acostumat No obviem que el rival també competeix i diu la seva, l’equip ha tirat endavant el partit, i es què ningú va dir que seria fàcil.

Enmig d’un joc més aviat deficient però amb el domini territorial, Aaron Lozano marcava el primer empenyent la pilota desprès d’una bona passada de Silva, Lavado anotaria el segón minuts desprès. La reacció aragonessa va arribar abans del descans sorprenent als manresans amb dos gols de Marcos i Dani que igualaven el partit.

La gent esperava una reacció a la represa i aquesta va arribar als primers minuts, i en un guió semblant al de Les Corts de fa unes setmanes, l’equip va sortir decidit als primers minuts de la represa i va començar a decantar el partit amb dos gols només començar. El conjunt visitant però no volia dictar encara sentència i és tornava a acostar al marcador amb el 4-3

Amb el resultat ajustat, ha estat expulsat per doble groga Dani Catalán pels visitants desprès de llençar un insult a l’aire i que un dels col·legiats ho malinterpretés.

Amb un home més sobre la pista, els manresans marcaven i just desprès sentenciarien el partit en qüestió de pocs minuts amb gols de Terri, Asis i poc desprès d’Ambrós, solucionant així en un vist i no vist, un partit que es podria haver complicat. Els aragonesos amb el joc de cinc final van maquillar el marcador al darrer minut amb el quart i definitiu gol.

En la propera jornada, els nostres se les veuran amb la Montsant al barri del Turó de la Peira.