Notícies

LA PRÈVIA: ETB CALVIÀ

Campionat Nacional de lliga

ETB CALVIÀ – COVISA MANRESA

DISSABTE 17 DE FEBRER (16:00) PAVELLÓ GALATZÓ

 

El Manresa, a evitar la sorpresa

Desprès de l’important victòria (totes ho són) la darrera jornada contra la Barceloneta, els de Paco Cachinero encaren ara (a priori) un tram de calendari relativament trànquil.

L’ETB Calvià, conjunt que va arribar a competir a la Segona Divisió la temporada 21/22, es troba en un ple procés de renovació per tal de construïr un nou projecte. Aquest fet li està supossant al conjunt balear esser últim a la classificació amb cap punt al seu cassiller.

En els seus partits com a local, ha tingut un inici i un final amb resultats més ajustats. Al primer partit de lliga va cedir (3-4) contra el Picassent i en la darrera jornada per 3-6 contra l’Escola Pia, entremig trobem un 3-5 contra Les Corts però la resta són resultats més abultats: 1-10 amb La Nucía, 1-9 amb Industrias, 1-5 amb CN Sabadell, 3-8 amb Almonacid, 0-12 amb Mataró, 0-13 amb l’Hospi i 0-14 amb el Cerdanyola. A la 1ª volta, el resultat al Pujolet va ser de 12-1

Els manresans porten des de la cinquena jornada de la lliga assentats en la segona posició, no s’han mogut d’aquesta des d’aleshores, el conjunt de Paco Cachinero, números en mà està realitzant una de les millors temporades dels últims temps amb 15 victòries, 3 empats i 1 sola derrota.

 

Els manresans voldràn seguir pressionant al líder