CRÒNICA: ETB CALVIÀ

ETB CALVIÀ 2 – 22 COVISA MANRESA FS

CALVIÀ: Adrian, Iglesias, Valencia, Raul i Cristian; Oscar, Morales, Ivan, Pedro, Silva, Barcelo i Mariñas

MANRESA: Cella, Ambrós, Aaron, Lavado, Asis; Silva, Aleix, Ivan, Uri, A. Lozano, D. Lozano, Terri i Blasco

GOLS: 0-1 Lavado min.3, 0-2 David Lozano. min.8, 0-3 Lavado min.9, 0-4 Terri min.10, 0-5 Asis min.11, 0-6 Terri min.11, 0-7 Asis min.14, 0-8 Aleix min.15, 0-9 Aaron min.16, 0-10 Terri min.17, 0-11 Ambrós min.17, 0-12 Aaron min.20, 0-13 Ivan min.21, 1-13 Iglesias min.23, 1-14 Asis min.24, 1-15 Terri min.24, 1-16 Aleix min.26, 2-16 Raul min.28, 2-17 Asis min.28, 2-18 A. Lozano. min.30, 2-19 Aleix min.32, 2-20 Aleix min.34, 2-21 Asis min.35, 2-22 David Lozano min.40

Victòria dels manresans que han fet un pas molt important de cara a assegurar-se alguna de les dues primeres places amb els empats entre Mataró i Picassent i entre Cerdanyola i Natació Sabadell. Amb els resultats de la jornada, el Covisa Manresa es troba a set punts dels tercer classificat, Mataró. L’àmplia victòria ha estat davant un equip condemnat al descens però que en cap cas havia rebut una golejada de tal magnitud, inusual i fora de qualsevol pronòstic.

Del partit cal destacar el rigor tàctic dels de Paco Cachinero, que en cap moment no han baixat la intensitat, tot respectant al contrari en tot moment. El partit ha acabat decidit a mitjans de la primera part amb un parcial de 0-6. Al descans, i amb 0-12, el conjunt manresà ha sortit a la represa amb la mateixa tònica de partit, pressió alta que ha deixat fora de combat als balears, desbordats pels manresans en tot moment.

La victoria de l’Sporting La Nucia per 3 gols a 5 davant l’Almonacid, que serà el proper rival manresà, deixa al conjunt alacantí un punt per sobre dels del Pujolet, a manca de deu jornades per cloure la lliga.

El conjunt manresà ha de rebre al Pujolet als equips que s’estan jugant entrar al play off d’ascens. Després de jugar dissabte vinent amb un equip amb zona de descens com l’Almonacid, el Covisa Manresa ha de rebre a casa Mataro, Cerdanyola, Picassent i La Nucia.