Notícies

CRÒNICA: BARCELONETA FUTSAL

Covisa Manresa 6 – 2 Barceloneta Futsal 

Manresa: Blasco, Lavado, Terri, Asis, D. Lozano, Ambrós, Aaron, A. Lozano, Aleix, Silva, Ivan, Cella

Barceloneta: Miñano, Rachid, Ferran, Mayor, Toti, Malik, Juanjo, Jose Novo, Jaen, Paredes, Gael

GOLS: 1-0 Terri min.12, 1-1 Toti min.14, 2-1 Lavado min.15, 3-1 Asis min.24, 3-2 Toti min.29, 4-2 Terri min.30, 5-2 Asis min.32, 6-2 Asis min.33

 

Victòria molt important del Covisa Manresa contra un Barceloneta que s’ha mostrat com un molt bon equip en tots els aspectes. Igualtat també en el marcador fins que a mitjans de la segona part s’ha acabat trencant el resultat a favor.

Els visitants han començat dominant i establint una linea de pressió alta, les primeres ocasions eren dels barcelonins, amb el pas dels minuts però els manresans s’anaven sentin més còmodes i igualaven el partit.

El primer gol del partit seria obra de Terri, qui finalitzava una bona combinació. Això ha fet que el joc local millores ostensiblement amb una defensa pressionant però una gran acció dels barcelonins,ha comportat l´empat del partit des d’un xut exterior per la creueta.

Paco Cachinero ha ordenat jugar amb un pivot fixe en molt moments . Aquestes accions han fet anar de bòlit als visitants creant dubtes al seu sistema defensiu.

Amb l´empat a un gol i amb diverses ocasions per ambdós equips, ha arribat el segón dels del Pujolet en el servei d´una falta amb una espectacular estrategia finalizada per Lavado a cinc minuts pel descans.

Mínima avantatge per reprendre la segona part en que ha estat una repetició dels inicis de la primera. Un bon Barceloneta ha inquietat durant una estona pero Asis d’un xut llunyà, ha fet el tercer donant peu altre cop al bon joc dels de casa.

Amb aquest resultat i a manca de quinze minuts pel final, Barceloneta acomulat les cinc faltes. Però en una acció d’atac, un jugador visitant ha estat objecte de falta i en el llançament de la mateixa, Toti ha reduït diferències deixant el partit ben obert a 10 minuts pel final.

El visitant Chechi ha estat expulsat per doble amonestació i amb superioritat numèrica,Covisa ha fet el quart gol obra de Terri. Poc després, una altre segona tarja groga ha suposat una nova expulsió visitant al mateix moment que Asis de doble penal ha fet el cinquè.

El mateix Asis en una acció individual ha tancat el partit amb el sisè gol picant la pilota per sobre Miñano. Un espectacular gol que a 7 minuts pel final ha obligat als visitants a jugar amb porter jugador sense conseqüències.

Tres punts d’or davant un equip molt consistent i amb molta qualitat individual que s’ha vist superat per un Manresa que ha presentat batalla,lluita i bon joc.
Proper partit a les illes Balears davant el cuer ETB Calvià a les quatre de la tarda.

David Lozano intentant interceptar a l’oponent (XIULET FINAL)