Notícies

PRÈVIA: BARCELONETA FUTSAL

Covisa Manresa FS – Barceloneta Futsal

Dissabte 10 de febrer a les 20:15

Jornada 19 de lliga

 

El Covisa Manresa desprès de l’important victòria a Les Corts, rep aquest dissabte al vespre a la Barceloneta, un equip que clarament ha anat de menys a més i que ja s’ha posicionat hores d’ara a les posicions que li corresponen. 

El conjunt de la barriada barcelonina ha obtingut bons resultats com a visitant, on de 8 desplaçaments n’ha guanyat 5 (Sta. Coloma per 1-5, Les Corts 1-4, Almonacid, Cerdanyola i Escola Pia per 1-2) També ha perdut a La Nucía (8-3) Mataró (4-0) i Picassent (4-2) Al CEM Marítim compta amb resultats més variables: 5 victòries, 2 empats i 3 derrotes, una d’elles la del Manresa a la primera volta (1-4)

En global: 10 victòries, tant sols 2 empats i 3 derrotes, (la darrera d’elles contra l’actual lider La Nucía per 3-4) Comptabilitza 57 gols a favor per 47 en contra, uns registres a la baixa que indiquen que es el tercer equip menys golejat de la categoria desprès dels dos primers classificats, també és un dels equips amb menys gol de la lliga però dels que millor profit en treuen.

Barceloneta és hores d’ara 5è classificat marcant actualment plaça de Copa del Rei, el conjunt mariner presenta les baixes de Pau Albacete, lesionat pel que resta de temporada, el porter Manzano també lesionat i el sancionat Alex Bria.

Al Manresa segueix sent baixa Santa qui s’està encara recuperant de la seva lesió. Un partit clau el de dissabte pels manresans ja que de superar-lo,sembla que els arriba un calendari mes planer. La suma de punts en les properes jornades podria ser important en el cas de superar l´obstacle del rival barceloní.

El partit és jugarà en l’horari poc habitual de les 20:15 tenint en compte que per la celebració del Carnestoltes l’afluència de públic podria haver estat més baixa del normal.