Notícies

CRÒNICA: LES CORTS – MANRESA

AE LES CORTS UBAE 4 – 6 COVISA MANRESA FS

  • Les Corts: Royo, Marco, Bertran, Blasco, Monterrubio, Serrano, Goberna, Prunera, Cortés, Parcet, Pedrero, Oliveras
  • Manresa: Blasco, Lavado, Ambrós, D. Lozano, Asis; Aaron, Uri, Aleix, Terri, D. Lozano, Silva i Cella

GOLS: 1-0 Goberna min.6,  1-1 Asis min.11,  2-1 Bertran min.12,  3-1 Marco min.13,  3-2 Asis min.19,  3-3 Asis min.21,  3-4 D. Lozano min.25,  4-4 Goberna min.32,  4-5 Lavado min.38,  4-6 Blasco min.39

 

Triomf molt treballat el que va aconseguir el Covisa Manresa ahir a la pista de Les Corts per 4-6. Un gran inici de segona meitat on els nostres van imposar el seu ritme i la determinació al tram final d’aquest van permetre als manresans superar així a un rival que va complicar molt les coses

 

Als inicis del partit, els locals es van mostrar molt intensos exercint una alta presió a primera linea evitant la sortida clara de pilota dels de Paco Cachinero. Fruit d’això, els verds colpejaven primer al marcador amb l’1-0. Els manresans, incòmodes en aquesta primera part, generaven ocasions però els costava exercir el seu joc davant un rival que també generava arribades a la portèria defensada en aquesta ocasió per Blasco.

Asis aconseguiria l’empat amb un bon xut des de fora l’àrea però els mamuts, un molt bon equip a nivell tàctic i tècnic capgirarien el marcador en poc més d’1 minut. Beltran, qui aprofitava una bona triangulació i Marco desprès posaven el 3-1 al marcador. El Manresa no es va arronsar i Asis tornava a sostenir a l’equip dins el partit amb el segón.

Només començar el segón temps, Asis seguia amb el seu festí particular i empatava el partit: Els manresanans, que van sortir amb una intensitat abasalladora, van superar al seu rival en aquest inici i van imposar el seu ritme. David Lozano capgirava el marcador i posava als de Cachinero per primera vegada per davant.

A l’equador de la segona part però, Les Corts, que no estava podent generar perill a la portèria contrària fins al moment, va aconseguir tornar a posar les taules al marcador quan el partit, tot i l’ajustat resultat, semblava “controlat”

Els àrbitres del partit, discutits per els jugadors manresans, expulsaven per doble amonestació a Terri, on primer havia estat el jugador de Palau i Solità el que havia rebut una prèvia entrada no assenyalada. Clau va ser que els manresans van resistissin amb inferioritat numèrica per mantenir l’empat al marcador. Una discutible falta de Lavado va propiciar que poc desprès, els locals desaprofitèssin un doble-penal que s’estavallaria al travesser.

Eren moment delicats on el partit perillava seriosament i es podia decantar per qualsevol cantó, però en una falta a la frontal de l’àrea, Asis feia una passada a Lavado perquè aquest posés per davant al seu equip, i poc desprès Blasco des de la seva portèria sentencies el partit amb el 4-6 a 1 minut per el final certificant així un triomf molt treballat.