Notícies

PRÈVIA: A.E. LES CORTS

Campionat Nacional de lliga (Segona Divisió B Grup 3)

AE LES CORTS UBAE – COVISA MANRESA FS

DISSABTE 3 DE FEBRER (19:15) PAV. CAMPUS DIAGONAL NORD

 

  • Les Corts: Una única victòria a casa en 9 partits: El conjunt de Les Corts, recent ascendit a la categoria, ha disputat 9 partits com a local amb una única victòria, aquesta va ser contra Picassent per 2-1. A la seva pista ha cedit contra contra La Nucía, Almonacid, Cerdanyola, Barceloneta i Escola Pia. Va igualar contra el CN Sabadell, Industrias Santa Coloma i Futsal Mataró

 

  • Ho ha guanyat tot a fora, excepte al Pujolet: El conjunt mamut, el podriem considerar com una de les revelacions d’aquesta temporada i te la permanència practicament assegurada en part gràcies als seus resultats com a visitants. A Manresa no va ser capaç de puntuar però va ser un dels conjunts que més difícils va posar les coses als del Pujolet. Ha tret els tres punts de l’Escola Pia, Valencia, Montsant, Hospitalet i Canet i ja va donar la campanada fa uns dies al guanyar a la pista de La Nucía. Hores d’ara, ocupa la 7ª posició amb 27 punts (Mateixos gols a favor i en contra, 57)

 

  • El míster, amb tots els efectius disponibles: Santa es va provar, encara que va ser poca estona el dimarts contra el Peniscola amb bones sensacions desprès de la seva lesió i veurem si entra en convocatòria per aquest dissabte. La resta, tots a disposició.

 

  • No es pot fallar: Hores d’ara, els manresans estan 1 punt per sota del lider, aquest te un difícil compromís uns quilometres més enllà de Les Corts i diumenge el Mataró també rep a un rival molt complicat. I es que això de moment sembla una lliga de 3 equips: La Nucía, Manresa i Mataró semblen haver obert escletxa respecte als seus immediats perseguidors.

 

PARTITS I HORARIS JORNADA 17

ETB Calvià – CE Escola Pia (16:00)

Valencia FS – Industrias B (17:00)

Barceloneta – La Nucía (17:00)

Almonacid FS – Picassent (17:30)

Canet – C. Natació Sabadell (18:00)

Montsant – Hospitalet (19:00)

Les Corts – Manresa (19:15)

Mataró – Cerdanyola (Dg. 12:45)