Notícies

PARTIT MANRESA CIUTAT EUROPEA DE L’ESPORT

Covisa Manresa FS 0 – 3 Servigroup Peñiscola

MANRESA: Cella, Lavado, Ambrós, Asis, David; Aaron, Uri, Aleix, Santa, A. Lozano, Ivan, Terri, Silva i Blasco

PEÑISCOLA: Gus, Saladié, Victor, Sancho, Aicardo; Plaza, Jose Mario, Juanqui, Elias, Cristian, Yuni, Moi

GOLS: 0 – 1 Saladié min.11, 0 – 2 Aicardo min.38, 0 – 3 Yuni min.39

 

Manresa i Peñiscola van disputar aquest partit en el primer acte commemoratiu de ‘Manresa Ciutat Europea de l’Esport’ amb la presència del batlle Marc Aloy, el regidor d’esports Anjo Valentí, el delegat territorial de la FCF Esteve Olivella acompanyat de Joan Grau i com a representant del Peñiscola Alex Catalán. Abans del partit es va fer entrega d’una placa de reconeixement a Gerard Pusó i Victor Perez, ara al Peníscola.

Els manresans van demostrar l’elevadíssim nivell competitiu mostrat a la lliga i van lluitar de tu a tu enfront un equip dues categories superiors, un marcador ajustat que es va clarificar als darrers minuts de partit.

No va ser el tipus de partit amistós que la gent es pot arribar a esperar, ja que els dos equips van mostrar una intensitat i un caràcter palpable al llarg dels 40 minuts, fruit d’això les 9 targetes en total que es van mostrar al llarg del matx. Els de Cachinero es van veure inicialment sotmesos a una elevada presió dels visitants, fet que va dificultar la sortida de pilota en alguns moments pero en altres fases del joc,els manresans sortíen amb perill.

El salouenc Saladié avançava als seus desprès ja d’alguns avisos a la porteria de Cella. Els manresans no van perdre la cara al partit i van seguir mostrant un bon nivell, abans del descans, Asis al segón pal va desaprofitar una bona oportunitat per empatar el matx, així doncs s’arribaria al descans amb una minima diferència visitant i superioritat al marcador.

A la segona part, el joc es va equilibrar més en relació al primer temps, es veia que el Covisa podia empatar el partit i que els valencians no estaven del tot còmodes sobre el parquet.

A l’equador de la segona meitat, Santa tornava a trepitjar les pistes setmanes desprès de la seva lesió, però veia com el col·legiat del partit li mostrava dues targetes grogues, la segona molt discutible, en un marge molt estret de temps i acabava expulsat.

Una altre més que discutible falta va provocar la sisena falta dels bagencs, l’ex blaugrana Aicardo no perdonava des del punt de doble penal per sentenciar el partit (0-2) Poc desprès, els visitants anotarien el tercer i definitiu aprofitant el refús d’una pilota morta dins l’àrea.

 

Reconeixement Gerard Pusó

Reconeixement Victor Perez