Notícies

LA PRÈVIA: MANRESA – PEÑISCOLA

Partit amistós Manresa Ciutat Europea de l’esport ( Covisa Manresa FS – Servigroup Peñiscola FS)

Dimarts 30 de gener a les 20:15 (Pavelló el Pujolet)

 

El Covisa Manresa, amb el suport de l’Ajuntament, celebrarà el partit amistós enfront el Peñiscola, conjunt de la 1ª divisió de futbol sala. El matx comporta diversos alicients, un d’ells rebre a la capital del Bages un equip de l’èlit del futsal nacional. Els de Santi Valladares vindran amb una convocatòria de 12 jugadors amb les baixes de Lucho i Starna, convocats amb la selecció argentina, Pani amb la selecció espanyola i Diego Quintela, lesionat.

La copa amèrica ha estat la causa que la lliga de primera divisió quedi aturada: El darrer partit del Peñiscola va ser el 13 de gener contra el FC Barcelona (3-3) i aquesta és rependra el dimarts 13 de febrer amb la visita dels valencians a la pista de Santa Coloma.

Al Peñiscola hi trobem la presència de dos ex-manresans: Gerard Pusó, com a segón de Santi Valladares i Victor Perez com a jugador. Els dos formats a les bases del conjunt manresà.

El primer d’ells, Gerard, com a jugador va passar per totes les categories del club fins arribar a jugar al primer equip moltes temporades. Com a entrenador, a part de dirigir diferents equips de l’entitat, entreandor a la selecció catalana amb diversos títols de campionats d’Espanya recents.

Per la seva part, Victor va començar de ben petit al club manresà fins que va ser fitxat pel FC Barcelona, un cop va acabar aquesta etapa, va fer el salt al Barça Atlètic per acabar recalant actualment i des de fa diverses temporades al Peñiscola.

El conjunt que dirigeix el gallec Santi Valladares ha retornat enguany a la màxima categoria desprès de guanyar amb contundència la segona divisió. Hores d’ara, es troba 12º classificat a la taula, 6 punts del 8è classificat i 5 punts per sobre el descens.

Està viu a la Copa del Rei on te el seu aparellament amb el Barça en un partit que es disputarà el proper 20 de febrer a partit únic a la localitat de la provincia de Castelló. Per arribar fins aquí, els de Valladares van eliminar primer al UA Ceutí a la tanda de penalts i desprès al Viña Albali Valdepeñas. Es desconeix hores d´ara on es celebrarà la final a quatre d´aquesta competició en la que queden en competició el Betis, Mallorca Palma Futsal, Jimbee Cartagena, Manzanares, Jaén i Osasuna Xota a quarts de final.

El partit de amistós a Manresa d´aquest dimarts serà amb entrada gratuïta i es faran diversos reconeixements poc abans de començar el partit.