Notícies

CRÒNICA (MANRESA – VALENCIA)

COVISA MANRESA F.S. 5 – 0 C.D.F.S. VALENCIA

  • MANRESA: Blasco, Aaron, Ambrós, Terri i Asis; Uri, A. Lozano, D. Lozano, Lavado, Ivan, Mario i Cella
  • VALENCIA: Marcos, Muñoz, Montejano, Poch, Morales; Nano, Alex, Serra, Jimenez i Garcia

Gols: 1-0 AARON MIN.9, 2-0 LAVADO MIN.15, 3-0 AMBRÓS MIN.30, 4-0 AMBRÓS MIN.38, 5-0 IVAN MARTÍN MIN.40

 

No van fallar: El Manresa derrota per 5 – 0 al Valencia, suma tres punts més i retalla distàncies respecte el primer classificat. Els alacantins es van veure sorpresos desprès de caure a casa contra Les Corts, precisament el proper rival dels manresans.

El Valencia ha plantejat inicialment un partit amb un sistema defensiu a mitja pista. Aquest fet ha incomodat el joc dels del Pujolet que els ha costat profunditzar. Aaron Riera obria la llauna desprès d’una bona acció combinativa.

A partir d’aquest gol, els visitants van optar per el sistema de porter jugador per tal d’intentar anular el joc dels manresans i atorgar un guió de partit completament diferent. Lavado a porta buida marcava el segón i amb aquest resultat s’arribaria al descans.

A la represa, la tònica del partit no va canviar i els de la capital del Túria van seguir amb el mateix sistema els 20 minuts restants: Aixi doncs, els manresans van saber defensar correctament i poc a poc anirien aixamplant el marcador.

Ambrós anotaria dos gols més i Ivan col·locaria el cinquè ja al darrer minut en un partit sensa massa història i que en cap moment s’ha vist perillar davant un combatiu València.