Notícies

PRÈVIA: CDFS VALENCIA

Covisa Manresa FS – CDFS Valencia

Dissabte 27 de gener a les 18:00

Jornada 17 de lliga

 

Desprès de l’important triomf de fa uns dies a Santa Coloma el Manresa rep aquest dissabte la visita del recent ascendit Valencia. Un històrics del futbol sala per les seves èpoques a la màxima categoria nacional (Vijusa) on desprès de moltes temporades a tercera ha aconseguit l’ascens per competir a la categoria de bronze.

El conjunt que dirigeix Pepe Matoses no va començar gens bé la lliga, perdent els sis primers partits i comptabilitzant tant sols 3 gols a favor en aquestes primeres jornades. Desprès va encadenar tres victòries consecutives i des d’aleshores tot i que els resultats no els han acompanyat s’han mostrat un equip competitiu tot i ocupar hores d’ara plaçes de descens.

El conjunt valència ha jugat 7 partits com a visitant amb només 1 victòria (Almonacid) Ha perdut a La Nucía, Barceloneta, Mataró, Industries, Cerdanyola i Picassent, llocs tots ells complicats de puntuar.

Actualment ocupa la 15ª posició amb 3 victòries, 1 empat i 12 derrotes, 32 gols a favor per 69 en contra.

Al Manresa, el que portem dient cada setmana: Seguir sumant per mantenir-se a prop del líder i intentar conservar aquesta segona plaça de privilegi, i es que el Mataró tampoc afluixa el ritme i segueix a 2 punts dels manresans.

La plantilla a excepció dels tanques Santa i Aleix es troba en bones condicions per intentar tornar a sumar.

 

JORNADA 17

Natació Sabadell – Industrias 17,00

Covisa Manresa – València  18,00

Sporting La Nucia – AE Les Corts  16,00

Escola Pia Sabadell – Barceloneta  18,00

Picassent – ETC Calvià  13,00

Hospitalet – Almonacid  18,00

Cerdanyola – Montsant  18,15

Canet – Mataró  18,00

DIMARTS VINENT, PARTIT DE PRIMERA. AMISTÓS AMB PEÑISCOLA AL PUJOLET

En partit de caire amistós corresponent a ” Manresa Ciutat Europea de l’Esport “, Covisa Manresa rebrà al primera divisió Peñíscola a les 20,15 al Pujolet, partit del qual informarem previ al mateix.