Notícies

COMENÇA LA LLIGA (PRÈVIA MANRESA-INDUSTRIAS B)

Torna la lliga: Aquest dissabte a partir de les 18:30 de la tarda els dirigits per Paco Cachinero disputaràn el seu primer partit contra el filial del Industrias Santa Coloma, precisament els colomencs van ser el darrer rival dels manresans la temporada passada abans de disputar el play-off, un premi que els joves jugadors manresans intentaran repetir en aquesta nova temporada que ara comença.

En clau pretemporada, els nostres han disputat els següents enfrontaments, amb triomfs a Solsona (1-7), contra el Sant Joan de Vilassar (2-4), davant el EFS Balaguer (1-10) això sumat al partit del trofeu davant el Barça Atlètic amb un 4-7 advers, passant per Salou a la Copa del Rei amb un triomf de mèrit (1-3) i finalitzat fa uns dies amb el triangular amb el Ripollet i el Girona.

La temporada passada, el filial colomenc va haver de patir fins a darrera hora, com molts equips, per mantenir la categoria, un equip jove que aquest any segurament esperarà viure una temporada més tranquil·la. Jorge Vargas continuarà al càrrec d’un equip que ha incorporat al porter Iban Reyes, Cristian Velasco, els ala-tanca Yuta Somegawa i Xavi Fernández i el pivot Dídac Rodrigo.

El Covisa encara el matx amb la baixa d’Asis i també la del porter Marc Cella.

Els enfrontaments entre els dos conjunts la temporada passada, van acabar decantant-se per la minima pel cantó bagenc, (6-5 al Pujolet i 2-3 a Santa Coloma)

 

Aquests són els partits de la 1ª jornada

Hospitalet Bellsport – ETB Calvià (Dissabte 14:00)

Sporting La Nucia – CDFS Valencia (Dissabte 17:30)

FS Picassent – Barceloneta Futsal (Dissabte 18:00)

FS Canet – Montsant (Dissabte 18:00)

Cerdanyola  – Almonacid (Dissabte 18:15)

Covisa Manresa FS – Industrias Sta. Coloma B (Dissabte 18:30)

Natació Sabadell – Futsal Mataró (Dissabte 19:00)

CE Escola Pia – Les Corts (Dissabte 19:00)