Notícies

CRÒNICA: MANRESA – INDUSTRIAS B (J1)

El Covisa Manresa ha deixat escapar la victòria als últims segons de partit, els manresans s’avançen per primera vegada al marcador a falta de 1:20 per el final però no han pogut conservar l’avantatge final. Els nostres comencen la lliga empatant, per tercera temporada consecutiva.

Manresa: Arriero, Lavado, Ambrós, D. Lozano, A. Lozano; Santa, Aleix, Terri, Aaron, Oriol, Blasco

Industrias B: Iban, Matias, Adrià, Aitor i Joan; Victor, Perez, Xavi, Nestor, Bonillo, Velasco i Akim

Àrbitres: Daniel Ruso i Marius Tarrés

GOLS: 0-1 Joan m.3, 0-2 Akim m.7, 1-2 Aaron m.17, 2-2 Aaron min.28, 2-3 Joan min.37, 3-3 Aaron min.38, 4-3 Lavado min.39, 4-4 Victor min.40

 

Primers minuts nefastospels manresans, on dos gols als primers minuts d’estratègia complementat amb una poca intensitat defensiva, feien que els visitants encaressin el partit (0-2) El Covisa però a mesura que passaven els minuts reaccionava especialment amb més actitud i intensitat, fruit d’això Aaron amb una gran acció aconseguia retallar distàncies abans del descans, un marcador al que se li podria haver capgirat la volta si els nostres haguèssin afinat a l’hora de llançar dos doble-penalts.

La segona meitat iniciava amb la tònica que el Manresa havia deixat poc abans d’arribar al descans, els manresans s’erigien dominadors del partit i de nou Aaron Riera anotava per empatar (2-2)  Amb l’empat i a 4 minuts per arribar al final, els colomencs aprofitarien una doble-groga d’Aaron Lozano per tornar-se a avançar en superioritat numèrica (2-3)

Ja als instants finals i amb el joc de cinc, els manresans li donaven la volta al marcador, primer Aaron Riera amb un gran gol de xut exterior,  per l’escaire col·locava l’empat, i a poc més d’1 minut pel final, en una jugada embarullada on els col·legiats no senyalarien previament unes clares mans dins l’àrea, Lavado a boca de canó marcava el 4-3.

El Covisa però no va ser capaç de mantenir aquesta renta i els colomencs acabarien igualant a 40 segons per arribar al final

 

Propera parada, València: La propera jornada, el Covisa Manresa es desplaçarà fins a la capital del Turia per jugar contra l’històric CDFS Valencia, el partit, diumenge a les 12:00