Notícies

COPA DEL REI – CRÒNICA 1ª ELIM.

El Manresa guanya a Salou i avança de ronda a la Copa del Rei

Salou: Ramon, Bryan, Marc, Jordi, Pol; Cristian, Erick, Toni, Angel, Emilio, Alberto, Yones

Manresa: Arriero, Lavado, Santa, D. Lozano, Aaron; Ambrós, A. Lozano, Aleix, Terri, Uri, Blasco

Gols: 0 – 1 Aaron Lozano min.10, 0 – 2 Ambrós min.25, 1 – 2 Angel min.32, 1 – 3 Aaron Riera min.35

 

El Covisa estarà a la següent ronda de la Copa del Rei després de desfer-se d’un combatiu Salou per 1-3. Els manresans van dominar el partit però van haver de saber patir fins al final per endur-se la victòria.

Els manresans van controlar el matx però mancava profunditat en algunes fases del partit, els de Cachinero van optar per una pressió alta en vàries fases, les ocasions però tampoc eren massa clares per un Covisa que dominava però que li faltava generar més ocasions.

L’ex jugador salouenc Aaron Lozano obria el marcador als 10 minuts de la primera part, marcador amb el que s’arribaria al descans.

Al tornar del descans, el segón gol del Manresa dominava més que a la primera meitat i posava les coses de cara, a mitjans del segón temps, el partit es va aturar durant uns minuts després d’un parell de faltes entre els dos conjunts, els locals van aprofitar per marcar l’1-2.

El marcador corria perill però Aaron tornava a trencar les esperances locals amb el tercer gol poc després. Els tarragonins ho provarien de cinc als darrers minuts però el marcador no s’acabaria movent.