Notícies

44è Trofeu Les Codines (MAN-FCB)

Covisa Manresa FS  4 – 7  FC Barcelona Atlètic

 

– Manresa: Arriero, Lavado, Aaron, Ambrós, A. Lozano; Santa, Aleix, Uri, D. Lozano, Terri, Blasco

– Barça Atlètic: Antolín, Gassó, Puigbert, Touré, Marrón, Harada, Santos, Vendrell, Vargas, Checa

GOLS: 1-0 Terri ‘4, 1-1 Harada ‘7, 1-2 Toure ’10, 2-2 Lavado ’13 (dp), 2-3 Vendrell ’15 (dp), 2-4 Santos ’25, 2-5 Vendrell ’28, 2-6 Santos ’33, 3-6 Santa ’34, 3-7 Marron ’35, 4-7 Gassó (pp) ’36

  • IncidènciesPresència de l’alcalde la ciutat Marc Aloy a la presentació de l’equip,
  • Prèsencia del Regidor d’esports de l’Ajuntament, Anjo Valentí
  • Presència de l’entrenador del Primer Equip del FCB, Jesús Velasco
  • 400 espectadors

 

El Covisa Manresa no ha pogut superar al Barça Atlètic en el partit que servia de presentació de l’equip malgrat competir i oferir una bona imatge especialment en el primer temps, a la represa el filial blaugrana ha acabat imposant la seva lògica superior qualitat individual i també física per acabar enduent-se la victòria.

El matx ha començat intens amb una forta pressió per part de les dues formacions, els visitants gaudirien de les dues primeres ocasions del matx, ben interceptades per un Arriero inspirat, el Manresa en canvi enviaria la pilota a la gàbia la primera arribada gràcies a Terri.

Harada empatava el partit i Touré remontava, poc després els dos equips es veurien condicionats amb les 5 faltes quan encara restaven 10 minuts per el descans, això va provocar un festival de dobles penals per els dos conjunts en el que restava de partit (Arriero n’aturava 2 més i el Covisa en fallaria un altre) Lavado aconseguia empatar des dels 10 metres i 2 minuts Vendrell feia el mateix pels blaugranes.

La segona part començava amb els dos equips disposats a marcar, Aaron estavellava un xut al travesser i segons després era Harada qui també enviava la pilota a la fusta, Santos i Vendrell posaven terra de per mig amb dos gols a mitjans de la segona part, ja amb superioritat numèrica, el conjunt culé marxava del partit amb el 2-6.

Santa escurçaria distàncies però poc després Marrón tornava a colpejar pel Barça Atlètic, Gassó en p.p. al interceptar un xut d’Aaron establia el 4-7, en els darrers minuts de partit el Covisa provava d’escurçar distàncies, jugant també durant 2 minuts amb superioritat numèrica però el marcador no s’acabaria movent.

 

FOTO: JORDI BIEL

 

Anjo Valentí (Regidor) P.J. Pusó (President) i Marc Aloy (Alcalde de Manresa) van presenciar el partit