Notícies

PRÈVIA COPA DEL REI (SALOU-MANRESA)

CFS Salou – Covisa Manresa FS (Copa del Rey, 1ª eliminatòria, Diumenge 10 de setembre a les 13:00)

 

A superar la barrera de la 1ª eliminatòria en una competició que es gira d’esquena

La 2ª posició final obtinguda la temporada passada va certificar el repetir presència a la Copa del Rei, els nostres se les veuran amb el Salou, un rival que històricament sempre ha dificultat molt les coses als blanc-i-vermells, també a la 1ª elimininatòria, els dos conjunts ja es van veure les cares just fa 1 any, on els tarragonins en van sortir vencedors després d’un gol a les acaballes del matx, marcat precisament per l’ara jugador del Covisa, David Lozano.

El partit arriba en plena pretemporada pels de Paco Cachinero, on després de varis partits amb equips de Tercera, ara tocarà davant un altre equip d’aquesta categoria però en un context i escenari diferent. Son baixes per lesió el porter Marc Cella i l’ala Asis, cap dels dos jugadors varen participar en el partit de presentació de fa uns dies.

 

Cinquena participació del Manresa a la Copa del Rey

Aquesta serà la cinquena edició dels manresans a la Competició del “KO” en un fet que es cert que s’està convertint en habitual les últimes temporades però que s’ha de valorar com cal, de forma molt positiva.

La 1ª edició va ser al 2018, amb el mateix Cachinero a la banqueta, els nostres van superar al Colo Colo Zaragoza, qui mesos abans havia frustrat l’ascens als manresans, per 9-7 en un espectacular partit, a la segona ronda, els manresans van competir excepcionalment bé contra el Sala 10 Zaragoza però van acabar cedint a les acaballes per 6-8

Un any després, els manresans es van acomiadar a les primeres de canvi al caure derrotats amb claredat a l’Hospitalet (7-1) i al 2020, al Pujolet, els de Sito Rivera no van saber fer front a un superior Sala 5 Martorell (4-7) La darrera participació, la de la temporada passada, al mateix escenari que aquest diumenge on el Covisa també es va quedar amb la mel als llavis al caure per un ajustat 3-2.

 

Emparellaments 1ª eliminatòria

OLIMPIC FLORESTA – NATACIÓ SABADELL
SALOU FS – COVISA MANRESA
CD IBIZA – CERDANYOLA FC
PANIZA FS – AD PINSEQUE
AD RIOJA SALA – OTXARTABE CD
CD CINTRUENICO – LAUBURU IBARRA
ANTIGUOKO KE – CDF ZIERBANA
CD LA FOLIA FS – DEPORCYL GUARDO
CD INTERSALA ZAMORA – FS SALAMANCA
ALAMO FS – ALBENSE FS
EL PILAR DE VALENCIA – CD ALBACETE FS
NAVALMORAL FS – AD CACERES UNIVERSIDAD
CD MALACITANO – CD BUJALANCE
ADYO ASOC. DEPORTE – SOCIAL ENERGY ALCALÁ FS 
LANZAROTE FUTSAL – AGUAS DE TEROR
AD JUVENTUD LOS PINOS – DOCTORAL FS
CD PUERTO ATLETICO – CF BOOMERANG SD
BLANCA FS – CFS HORADADA
FS VIVOCUENCA – AD OBISPO PERELLÓ
SAN CUCAO FS – DS PAZOS DE BORBÉN