Notícies

LA PRÈVIA: Escola Pia – Covisa Manresa + Copa Catalunya

Dissabte 4 de març a les 18:00 de la tarda

CE Escola Pia – Covisa Manresa FS

Pavelló Escola Pia (Sabadell)

Entrem a una nova jornada de lliga on aquest dissabte es viurà un matx de clara necessitat pels dos equips: Els locals, per sortir de la zona de descens es volen fer forts a casa mentre que els manresans tenen la necessitat de tornar a sumar després de vàries jornades per no veure’s despenjats de la zona alta.

El conjunt escolapi es troba en descens a tant sols però dos punts d’una salvació que hores d’ara marca la Barceloneta després dels darrers resultats aconseguits. Als locals els espera un calendari complicat d’aquí final de temporada (Elda, Eivissa, Hospitalet, Cerdanyola..) i per això esperaran treure el màxim de punts possibles de la seva complicada pista.

El balanç de l’Escola Pia com a local es el següent: De 10 partits jugats, 6 derrotes (CNS, Elda, Hospi, Cerdanyola. Mataró i Calvià) i 4 victòries (Picassent, Canet, Esplugues i Industries Santa Coloma) Com a visitant compta amb 4 derrotes, 3 empats i 2 victòries.

El balanç de gols a favor i en contra es el següent: 79 gols a favor, una molt bona xifra tenint en compte la situació classificatòria per 87 en contra, el més golejat de la categoria.

Els manresans viatjen a Sabadell amb les baixes segures d’Asis, Ambrós i Pere Aran.

 

Diumenge, Copa a Sant Joan

Athletic Vilatorrada – Manresa (20:30h) ZEM Sant Joan de Vilatorrada

Els manresans tornaran a doblar per tercera vegada aquesta temporada després de ja fer-ho en les anteriors rondes de Copa deixant pel camí al Linyola i al Olesa.

Segons la normativa federativa, el club local te dret a proposar dues dates: En aquest cas van proposar o ve divendres o diumenge, donant preferència al partit de lliga, la resposta del conjunt manresà ha estat la de jugar aquest diumenge.

Interessant derbi coper el que es viurà diumenge a Sant Joan, els locals, amb una plantilla formada amb varis ex-jugadors del club manresà es troben en una zona tranquil·la a la 3ª Divisió Nacional

El club santjoanenc per arribar fins aquí ha hagut d’eliminar al Alp, Futsal Lleida i al Tàrrega.

Tant sols trobem 3 precedents entre els dos equips, dos d’ells a la Copa Catalunya, va ser als anys 2016 i 2020, aquest últim, va ser el darrer partit del conjunt manresà abans del confinament.

 

Foto: Jordi Biel