Notícies

La Crònica: Escola Pia – Covisa Manresa

ESCOLA PIA SABADELL 4 – 10 COVISA MANRESA

Pia: Ignasi, Sardà, Graell, Povedano, Canet; Loinaz, Pagés, Oriol, Peluca, Lenny, Soley, Santi

Manresa: Arriero, Cols, Lavado, Santa, Manu; Noguera, Aaron, Iker, Terri, Riba, Aran, Cella

 

Gols: 0-1 Iker min.7, 0-2 Terri min.9, 0-3 Manu min.9, 0-4 Manu min.23, 0-5 Lavado min.29, 1-5 Graell min.31, 2-5 Loinaz min.32, 3-5 Peluca min.35, 3-6 Terri min.36, 3-7 Manu min.36, 3-8 Terri min.37, 3-9 Manu min.38, 4-9 Peluca min.38, 4-10 Riba min.39

 

Triomf ide mèrit, important i molt necessari, tant animicament com classificatoriament parlant. Això a una pista molt complicada i davant d’equip que venia en bon moment de resultats.

El resultat final no s’entendria però sense l’inici dels manresans: Els de Borja Burgos van sortir molt concentrats i intensos des del minut 1 de partit: Fruit d’això i d’una pressió alta sobre el rival i un bon joc de possesió, han anat arribant els gols. Iker, Terri i Manu de forma consecutiva posaven les coses de cara als nostres i deixaven molt tocats als sabadellencs, aquests però no tirarien la tovallola tan facilment.

A l’inici de la represa, els manresans van seguir amb la mateixa tònica dels primers 20 minuts, els bagencs van marcar dos gols més que semblaven deixar el partit molt encarrilat quan encara quedaven 10 minuts per el final.

Els escolapis van intentar tirar d’èpica amb el porter-jugador i van aconseguir posar la por al cos als manresans, marcant tres gols en 5 minuts deixant un marcador de 3-5 a cinc minuts per el final i entrant de cop en el partit.

El matx havia esbojarrat i el Covisa entrava en estat de pànic, però Terri i Manu en un obrir i tancar d’ulls acabaven per congelar de cop a la parròquia local i dilapidar les seves opcions aprofitant el joc de cinc local.