Notícies

CRÒNICA: COVISA MANRESA – BARCELONETA FUTSAL

Covisa Manresa 3 – 4 Barceloneta Futsal

Manresa: Arriero, Lavado, Cols, Santa, Manu, Noguera, Iker, Terri, Aaron, Riba, Aran, Cella

Barceloneta: Manzano, Mayor, Oscar Agustín, Toti, Bria, Gordillo, Juanjo, Paredes, Tofi, Adil

Gols: 0-1 Toti min.12, 1-1 Aaron min.20, 2-1 Lavado min.22, 2-2 Juanjo min.25, 3-2 Manu min.31, 3-3 Oscar min.38, 3-4 min.40 Lavado p.p.

Incidències: Presència del delegat federatiu de Futbol Sala de la FCF Josep Graus

 

Glaçats i no pas pel fred, així es van quedar les grades del Pujolet quan a quatre segons per el final veien com s’escapava un partit que minuts abans semblava guanyat. 20 segons per el final i el Covisa tenia l’última jugada jugant de cinc, un xut exterior precipitat va marxar fora i el porter local al veure la portèria buida, va fer un sac en llarg buscant la rematada d’un company, aquesta pilota no va tocar cap jugador, sinó el benefici d’un jugador local que n’era el porter-jugador al intentant evitar el gol fent de porter s’acabaria introduïnt l’esfèrica a la seva pròpia porteria. En cas de no haver tocat la pilota, el gol no s’haguera pogut donar per vàlid ja que cap atacant visitant va tocar la pilota i venia precedida de les mans del porter barceloní.

El matx va començar amb força, va ser un bon partit per part dels dos equips a nivell tècnico-tàctic. Els visitants son un conjunt amb grans jugadors i van portar el pes del partit en moltes ocasions. Una acció combinativa de Gordillo amb Toti i aquest amb un xut escurat feia el 0-1. Quan ja es cantava el descans, Aaron Riera al segon pal establia l’1-1 amb el que s’arribava al descans d’una igualada primera meitat.

Només iniciar-se la segona, Lavado col·locava el 2-1 a l’electrònic mitjançant una acció d’estratègia a la sortida d’un corner, poc després Juanjo igualava de nou amb un gran gol, 2-2 i moments delicats on els visitants duien més la batuta del partit.

Una acció en banda dreta de Xavi Cols amb un xut creuat l’ha tocava en última instància Manu al segón pal per tornar a posar al Manresa per davant. Eren bons moments pel Covisa que va disposar de bones ocasions i que amb una mica de fortuna podia haver decantat el partit.

I quan arribes als minuts finals amb una mínima avantatge al marcador, cosa que aquest any al Pujolet ja hem vist en més d’una ocasió poden passar aquestes coses: En aquesta ocasió, creu.

Els visitants igualaven de cinc gràcies a Oscar Agusti (3-3) qui marcava lliure de marca quan encara restaven dos minuts per el final. Els d’Oscar Redondo anaven a per els tres punts i Manu va tenir la seva a porta buida però Gordillo es llançava amb tot per evitar el possible 4-3.

30 Segons per el final i ara era el Manresa qui decidia sortir de cinc, un xut exterior precipitat acabava per desencadenar en el definitiu 3-4 que ja hem comentat a l’inici de la crònica.

Els nostres sumen la cinquena derrota consecutiva i encenen les alarmes al Pujolet, el calendari que ve no es precissament agradable, dissabte vinent visita a l’Escola Pia i visita del Cerdanyola en 15 dies. Tot i això la lectura positiva es que el Covisa continua després de moltes jornades quart a la taula fet que demostra l´igualtat a la competició.