Notícies

La Prèvia: VS Ripollet

Covisa Manresa FS – FS Ripollet

  • Dissabte 12 de Novembre
  • 18:00 Hores

 

Després de la derrota a Cerdanyola, el Manresa torna a casa i aquest dissabte rebrà al Ripollet. Els manresans voldran d’una vegada per totes retrobar-se amb la victòria (no ho fa des del passat 8 d’octubre a les illes)  La taula classificatòria està molt ajustada i els erros penalitzen moltíssim aquest any sembla que especialment, es per això que hores d’ara el conjunt de Borja Burgos es 8é a la classificació però tocant amb la punta dels dits la zona alta.

Sabem que a fora costa molt treure punts, es per això que el Covisa s’ha de intentar fer valer el màxim a casa, aquest dissabte sembla ” a priori ” una bona oportunitat per canviar la dinàmica i es que els vermell-i-negres no arriben en el millor moment.

El Ripollet arriba a la capital del Bages penúltim a la classificació amb 4 punts, es a dir, 1 victòria, 1 empat i 5 derrotes: La seva victòria va ser a Elx, ha perdut a Hospi, Calvià, SantaColoma. Com a local ha empatat amb el Mataró i ha cedit amb Canet, Picassent i CNS.

Pel Manresa, no podrà jugar per la expulsió de la setmana passada Terri, Sergio Arriero tampoc podrà estar disponible pel partit, per tant, tornaran a anar convocats una setmana més 2 juvenils.

LA MARATÓ

Durant tota la jornada del dissabte començant al matí, hi haurà al Pujolet una lloc destinat a  “ MANRESA PER LA MARATÓ “ que enguany anirà dedicat a les malalties cardiovascular.

Els afeccionats , socis, abonats i simpatitzants que durant dissabte passin pel pavelló, tindran l´oportunitat  de fer la seva aportació econòmica. Recordem que al llarg de la jornada hi haurà partits de lliga de les diverses formacions base destacant el que es jugarà a les 20, 15 de categoria cadet entre Covisa i FC Barcelona, actuals primer i segon classificat a la lliga de la divisió d´honor.

Les persones que cuiden d´aquesta organització faran diversos sortejos en el transcurs el dia. Covisa Manresa aportarà dues samarretes de joc signades per la totalitat de la plantilla del primer equip.