Notícies

La crònica: Cerdanyola FC – Covisa Manresa FS

Cerdanyola FC 5 – 3 Covisa Manresa FS

Cerdanyola: Ramón, Bernat, Busquets, Albadalejo i Ian. / Amores, Javi, Josep, Ibor, Dani i Adrian.

Manresa: Cella, Terri, Ambrós, Manu i Iker. / Lavado, Santa, Asis, Aaron, Aleix i Ivan.

Gols: 1-0 Amores min.5, 2-0 Dani min.6, 2-1 Ambrós min.14, 3-1 Amores min.19, 3-2 Terri min.19, 4-2 Amores min.21, 5-2 Hector min.29, 5-3 Manu min.38

Derrota del Covisa Manresa en la seva visita a l’actual líder de la competició. Els manresans, no van ser capaços de puntuar i van anar sempre a remolc durant tot el partit, tot plegat molt condicionats per una actuació arbitral que va deixar molt que destijar.

Ja a la primera meitat, els locals es posaven per davant tot just després d’una clara falta prèvia a Santa. Aquest suposava l’1-0 pels del Vallés. Més dura però ha estat la següent, on en aquesta ocasió era Lavado qui queia estés al terra després d’una dura entrada amb els dos peus per davant, en la mateixa jugada arribaria el segón. A més a més, van anul·lar un gol manresà i poc després tallaven una jugada clara d´atac visitant sense donar la llei de l´avantatge quan Aaron es quedava amb nomes l´oposició del porter local.

Els homes de Borja Burgos es sobreposaven a les adversitats i Ambrós reduïa diferències (2-1) Els locals marcarien un altre gol abans del descans però no l’últim ja que Terri immediatament després tornava a col·locar el seu equip un gol per sota.

Ja a la represa, una errada defensiva ha permés als locals fer el quart. A partir d’aquí els manresans han començat a jugar defectuosament però no han estat del tot fora del partit. Les accions insistents cara gol d’algun jugador no han beneficiat el joc combinatiu i bones finalitzacions.

Amb el partit mes o menys obert, una acció de Noguera en falta, ha suposat la seva expulsió per doble amonestació. Aquí ha estat on Cerdanyola ha fet el cinquè gol amb superioritat numèrica i el Manresa ha pecat de poca experiència per segon partit consecutiu al quedar-se amb inferioritat.

No prou amb això, una falta molt dura de Busquets a Lavado i amb el manresà a terra, aquest ha rebut un cop a la cara de la mà de Busquets. Aquesta agressió ha estat sancionada amb targeta  groga i en cap cas amb expulsió al mateix moment que el local corria cap a la seva banqueta per evitar l´amonestació. Segons després d’aquesta acció, Terri estat ha expulsat amb vermella directa al protestar aquesta decisió, sembla increïble però es cert.

Acabaria arribant el tercer gol però sense ja temps de reacció.