Notícies

La Crònica: Manresa FS – Ripollet

COVISA MANRESA FS 3 – 4 FS RIPOLLET 

Partit disputat el 13 de novembre del 2022 corresponent a la 9a jornada de lliga

MANRESA: Cella, Lavado, Santa, Iker, Manu; Asis, Aaron, Ambrós, Aleix, Lorente, Quim

RIPOLLET: Hector, Del Barco, Dani, Luis Garcia, Ponce; Silva, Aviles, Galera, Codina

Gols: 0-1 Luis Garcia min.2; 1-1 Asis min.19; 1-2 Del Barco min.24; 1-3 Del Barco min.35; 2-3 Asis min.36; 2-4 Aviles min.38; 3-4 Santa min.40

 

Mal partit dels manresans que sumen ja cinc partits consecutius sense conèixer la victòria: La falta d’intensitat durant els 40 minuts ha marcat el devenir del partit d’un equip al que no li estan sortint les coses de cara els darrers compromisos i que sembla haver entrat en un espiral negatiu, confirmat aquest mateix dissabte.

Així doncs, la manca d’intensitat ja a la primera part proporcionava males sensacions als espectadors, un conjunt que no s’acabava de trobar sobre el 40×20.

Els vallesans arribaven amb tant sols 1 victòria a la butxaca han fet una lectura de partit adequada: Els visitants s’avançaven als primers compassos del partit mitjançant Luis, cop del que durant tota la primera part els de Borja Burgos no van saber contrarestar al electrònic fins al darrer minut.

Ha hagut de ser Asis qui amb un bon llançament de falta col·locava les taules al marcador quan els espectadors ja quasi enfilaven escales avall. Així s’arribava al descans d’una fluixa primera meitat en termes generals.

A la represa s’esperava que l’equip sortís amb una cara ben diferent però no ha estat així: Ripollet feia el segón i es tornava a avançar, novament per darrere el marcador, situació incòmode pels nostres que no van saber gestionar.

Situats ja al minut 35, nova jornada i nova expulsió en contra, una situació que es porta repetint per tercera setmana seguida i que ens torna a passar factura i hem de corregir! En aquesta ocasió repetia Lavado.

Amb la superioritat numèrica, Ripollet obria forat al marcador amb l’1-3. ASIS esperançava de nou amb una fugaç resposta (2-3) però ja jugant de cinc els visitants colpejaven de nou amb un 2-4 que semblava definitiu.

Galleda d’aigua freda al Pujolet, Santa marcava el definitiu 3-4 a falta de 15 segons pel final però sense ja temps de reacció.

Toca trencar aquesta mala dinàmica. Som-hi!!!