Notícies

La Crònica: Covisa MANRESA – Escola Pia

Covisa Manresa F.S. 3 – 3 C.E. Escola Pia Sabadell

MANRESA: Marc Cella, Noguera, Ambrós, Manu, Lavado; Santa, Asis, Iker, Aaron, Terri, Aleix, Ivan

ESCOLA PIA: Santi, Peluca, Sardà, Povedano, Loinaz; Comadran, Lenny, Ribas, Aleix, Soley, Playà

Gols: 1-0 Terri min.5, 2-0 Manu min.9, 2-1 Lenny min.27, 2-2 Peluca min.33, 3-2 Manu min.34, 3-3 Lenny min.37

 

El Covisa Manresa va perdre ahir una bona oportunitat per sumar els tres punts en un partit on gran part d’aquest va anar per davant el marcador.

Els primers minuts de partit van ser de color vermell: els manresans es van mostrar intensos i dominaven en la majoria de facetes del joc, fruit d’això arribaria el primer gol de Terri després d’una bona acció combinativa. Poc després Manu feia el segón. El Manresa portava el pes del joc, els visitants arribaven amb timidesa però gaudien també d’alguna ocasió clara per marcar.

A la represa, el ritme del partit va baixar i els verds van mostrar una cara diferent a la de la primera: Els visitants aprofitaven una pèrdua a camp propi per trenar un gran contraatac per posar la por al cos als nostres.

Instants després la Escola Pia aconseguia anivellar el matx amb un xut exterior, Manu però responia poc després amb un fort xut des de fora l’àrea per tornar a posar a un Manresa que no estava còmode per davant.

A 4 minuts pel final, i en una jugada de murri i picardia, el porter visitant al intentar retenir una pilota, provocava la segona groga de Lavado qui queia en el parany. Això ho van aprofitar els visitants per tornar a anivellar el matx (3-3) on Lenny marcava el seu segon gol de la tarda.

La por a perdre es notava per part dels dos equips i no va ser fins als darrers 40 segons quan el Manresa va provar jugar de 5 però sense èxit.