Notícies

La Prèvia: VS Escola Pia

Covisa Manresa FS – CE Escola Pia Sabadell

  • Dissabte 29 d’octubre (18:30h)
  • Pavelló Mpal. El Pujolet

 

Després de dos partits sense conèixer la victòria, el Manresa tindrà aquest dissabte una nova oportunitat per intentar tornar a aconseguir els tres punts. Després de l’ensopegada a casa contra Esplugues i el darrer i meritós empat contra la Barceloneta, els manresans volen tornar a fer-se forts a casa.

La classificació hores d’ara la comanda el Cerdanyola amb 15 punts, els manresans, amb 11 no volen despenjar-se d’aquesta zona privilegiada.

Dissabte ens visita el sempre incòmode Escola Pia, en un dels partits més tradicionals d’aquesta categoria: Un equip que històricament sap el que es pescar punts de Manresa, on ha sortit en forçes ocasions amb un bon regust de boca dels duels que es solen disputar al Pujolet, tot i això, el matx de la temporada passada però va acabar amb un clar i abultat 8-1.

Els resultats del conjunt de Sabadell fins el moment són els següents:

2 victòries: Les dues a Can Colapi contra Picassent i Canet, 1 empat a Palma i 3 derrotes a Elx, Santa Coloma i CNS. Un total de 26 gols a favor (2n màxim realitzador) i també 26 en contra.