Notícies

PRÈVIA: Cerdanyola FC – Covisa Manresa FS

CERDANYOLA FC – COVISA MANRESA FS

  • Dissabte 5 de novembre
  • CEM Guiera (18:15 hores)

 

SORTIDA COMPLICADA A CERDANYOLA

Sortida molt complicada la que li espera aquest cap de setmana als nois de Borja Burgos. Cerdanyola es sempre una plaça dura per treure punts i els predecents viscuts han dut sempre molta emoció fins als darrers segons del partit:

Cerdanyola ocupa actualment la primera plaça de la classificació amb 16 punts i es un conjunt que presenta uns paràmetres força semblants al dels manresans: 29 gols a favor pels ‘verds’ per 28 dels bagencs.

El conjunt de Guiera no coneix la derrota al seu fortí amb victòries per 7-2 (Elche) Calvià (6-2) i Industrias (3-2). La seva derrota es va produïr a Picassent (3-2) i ha guanyat a Mataró, Canet i Sabadell.

Sergio Arriero tornarà a ser baixa per dissabte per un lleuger trencament del que s’ha de recuperar en els propers dies. La resta tot normal amb el dubte d’Asis per molèsties, d’aquí la convocatòria d’alguns juvenils.

Els procedents les darreres temporades a Cerdanyola son els següents: 1 derrota (16/17, 5-2) 2 empats (17/18, 6-6 i 21/22, 5-5) i 2 victòries (18/19, 3-5 i 19/20, 5-6)